Sa porti o discutie cu mama si bunica ta. Spune.le ca ai nevoie de mai multa afectiune decat cea pe care ti.o ofera si despre care cred ca este de. ajuns.
Spune.le ca ai vrea sa fiti exact CMBP, sa le spui totul, dar ca iti este frica si ca nu te vor intelege.
Ai gresit prin faptul ca nu i.ai spus mamei tale despre conflictul cu respectiva. Ea trebuia sa stie... Cati ani ai?
Mama si bunica sunt cei mai buni prieteni pe care ii ai. Vorbeste cu ele, explica-le problemele pe care le ai si cere-le ajutorul. Spune-le si ca rufele murdare se spala in familie si nu in fata prietenelor.
Nu e OK sa te tai, asta este o forma de lasitate. Un om puternic ia viata in piept. Daca acum faci asa, cum ai sa procedezi cand vei avea un copil al tau, care e bolnav si are nevoie de ajutorul tau? Te inchizi intr-o camera si te tai? Incearca sa iti impui sa fii puternica si sa infrunti viata!
Buna,
Hai sa stam de vorba. Vrem sa te ajutam sa-ti fie mai bine.
Poti primi ajutor specializat in mod gratuit.
Asociatia Telefonul Copilului poate fi partenerul tau de discutii sau poate fi prietenul tau atunci cand te confrunti cu o problema. Confidentialitatea este cuvantul cheie in relatia ta cu serviciul Telefonul Copilului, oferit de organizatia noastra.
Apelul catre 116 111 este gratuit din retelele Telekom, de luni pana duminica, in intervalul orar 08.00 – 00.00. Mai multe poti afla si la: http://www.telefonulcopilului.ro/intrebari-frecvente
Pentru ca problemele cu care te confrunti reprezinta subiecte delicate si te-ai putea simti in largul tau mai degraba in mediul online, te indrumam sa ne transmiti mesajul tau la telefonulcopilului@telefonulcopilului.ro
Asteptam sa te ajutam!
Tot familia te iubeste neconditionat pana la urma nu prietenii. Nu lua exemplul prietenei tale cu taiatul pentru ca nu ajungi nicaieri bine cu atitudinea asta. Toti au problememai mici sau mai mari nu inseamna ca trebuie sa ne taiem toti cu foarfece. Esti inca mica gandeste-te ca o sa ai problemesi mai mari decat ce ai acum. Invata sa faci fata.
In primul rand esti proasta scuza-ma ca iti spun. in al doilea rand ar trebui sa le respecti mai ales pe mama ta, pentru cine crezi ca e ea in strainatate?
Copila eu am 25 de ani in anii astia am invatat ca viata valoreaza mai mult decat o cearta sau o suparare. Si asculta-ti mama si bunica ca nu te invata de rau. Apropo lasa doamne iarta-ma foarfecele ca alta viata nu iti mai da dumnezeu