| AnDutZzA020 a întrebat:

Am probleme la engleza!Am un 5 si un 6 !In clasa a 5-a aveam alta profa si ma descurcam bine dar acum a venit o profa noua si imi pune note mici ma cearta !Nu stiu cum sa invat mai repede m-am saturat .Cand urmeaza ora de engleza mi-e frica.Nu prea stiu sa traduc nici sa citesc prea bine in engleza! Ajutati-ma crying!

3 răspunsuri:
| alexutz4love a răspuns:

Simplu,du-te la colegul tau cel mai bun la limba engleza, roaga-l sa te ajute inainte de ore, si astfel o sa te descurci.ai putea citi lectia de fata cu el, si o traduce dupa iar el ti-ar spune cum se citesc cuvintele corect si cum se traduc corect daca vei gresi

| SailorMars a răspuns:

Incearca sa te uiti la un film pe care il stii foarte bine fara subtitrare... sau. asculta o melodie in engleza care iti place cel mai mult si apoi citeste versurile si tradu-le cu ajutorul dictionarului/internetului si astfel faci corespondenta intre cuvinte.Insa cel mai bine(ex: eu) inveti uitandu-te la seriale fara subtitrarewinking

| Asyrall a răspuns:

Pai...incearca sa citesti texte(carti) in engleza, sa asculti melodii...Sauthinking de ce nu incerci sa iei ore de engleza in particular, mi se pare o idee destul de buna(iar daca mergi la profesorul de la clasa, este foarte posibil sa te ajute la note si asa! in orice caz, iti doresc bafta!happy