| lorena98 a întrebat:

Am pus anterior o intrebare pentru TPU: http://www.tpu.ro/......-a-8-a-eu- giind-a-7-a/ Daca nu merge linkul intrati pe profilul meu. Dar azi mi s-a intamplat ceva: cand mergeam la scoala ne-am intersectat si m-a salutat. Adevarul e ca era un salut neclar si scurt dar totusi adevarat. L-am salutat si eu cu acelasi raspuns. Faza e ca sunt foarte bucuroasa si as vrea sa continui pe acest drum. Data viitoare cand ne intalnim si ma saluta am sa-l privesc in ochi sau ii zambesc si il salut sau asa ceva, vad eu. Dar daca nu ma saluta ce fac? Il salut? Si daca nu-mi raspunde. Si mai e o varianta: daca nu mi-a auzot salitul si crede ca il ignoram intentionat si renunta? ce fac va rog ajutati-ma. FUNDA la cel mai bun radpuns!

6 răspunsuri:
| manuel72 a răspuns:

In principiu, baiatul trebuie sa faca mereu primul pas, asa ca asteapta... daca nu se intampla nimic si crezi ca merita fa-l tu.Nu-ti face scenarii dinainte(cum ar fi daca...)ca s-ar putea sa te incurci si sa te balbai.Fii tu insati.

| motan444 a răspuns:

Cred ca eu sunt norocosul deci domnisoara fa din ochii maine cand ne vedem te-am pupat happy

| lorena98 explică (pentru motan444):

100% ne esti tu, motanel laughing)

| motan444 a răspuns (pentru lorena98):

Hm... najpa poate data viitoare laughing

| Dafii a răspuns:

Te ajut eu.
Dă-mi MP.

| lorena98 explică (pentru Dafii):

Daca vrei sa ma ajuti raspunde-mi aici laughing