Si eu am avut problema asta, crede-ma In primul rand ai mai multa incredere in tine si bucura-te mai mult de viata.Cu bune sau cu rele, viata trebuie traita din plin! Fiecare om trece la un moment dat prin clipe mai rele, nu se simte apreciat.dar pana la urma totul se va rezolva de la sine. Incearca si tu sa gasasti partile bune din viata si pe cele rele sa incerci sa le rezolvi. Incearca sa-ti gasesti prieteni adevarati, care stiu sa te aprecieze pentru ceea ce esti si nu-ti mai fa atatea griji. Legat de mama ta. incearca sa te imprietenesti cu ea, sa fi si tu mai buna.si atunci va ve-ti intelege din nou.
P.S. tot ce-am spus e din experienta xD
Sper ca te-am ajutat! Bafta si mult noroc! :X
Buna,cunosc e o situatie oribila, cateodata ma simt si eu asa.chiar in momentul de fata mi se intampla si mie
sunt stresata, cu bff(4)numai ma inteleg asa bine, sunt cu gandul la a 2 zi, ma gandesc la ce s-ar fi putut intampla azi, ceva frumos...si la fel cand cred ca va fi frumos sau este frumos parca deodata se schimba si nu mai suport. sper sa mi dai acc la id ala cu l... probabil ca in situatia de fata ne vom incuraja aman2 sau o vom scoate la capat