Nu trebuie niciodata sa pui suflet la o prietenie pentru ca "prietenii nu exista" si nu vor exista niciodata numai pe interes sau altele. Poti sa-i spui adevarul nu ai de ce sa o minti sau sa te porti ca si cum nu s-a intamplat nimic. Pt ca nu poti. Spune-i ca ai vazut conversatia si ca esti foarte dezamagita si explica-i ca ai pus suflet in relatia asta de prietenie, si in caz ca va impacati. paoarta-te cu ea mai dur ...Succes.Funda:*?
Stiu ca ie greu si eu am patit nu stiu dar te poti indeparta de ia nu stiu c ati ani ai u si nici tupeu dar daca nu mai vrei sa fiti prietene poti sa te feresti de ia sau sa ii ceri explicatii la ce saintamplat si dc te vorbeste pe la spate.
Ea profita. trebuie sa gasesti pe cineva care sa-ti fie prieten adevarat. dar si pe ea sa o pastrezi(nu ca prietena dar sa nu se simta prost) ca sa nu iti faca mai mult rau.stii tu ...pastreaza-tiprietenii aproape si dusmanii si mai aproape... wink
Pai i spui direct te credeam cea mai buna prietena a mea si u mai tradat si ai vb de mine pana la urma ce mai conteaza ce gandeste ia ia s-a gandit cum te-ai simti tu dac ai afla?
Multumesc foarte mult celor care mi-au raspuns. au fost sfaturi bune.
Numai a. stiti, eu chiar nu pot sa ii spun. Am vazut-o accidental pe facebookul ei (ea m-a rugat sa intru ca sa ii schimb ceva) si mi-am vazut numele in conversatia ei cu o fata. O sa zica ca sunt o bagacioasa, etc.
As vrea sa ii spun, tot tot tot. Dar nu pot. si chestia e ca ea este colega mea de banca. Nu pot sa o ignor pur si simplu.
Andrei67y5 întreabă: