Pai cred ca te-as asculta cu atentie ce ai de spus, dar nu cred ca e o idee buna sa incepi cu chestii expirate.Atata timp cat vb frumos si nu jignesti sau deranjezi pe cineva, cred ca ti se va accorda atentie.precizez ca sunt fata
Buna cum a spus si @Romaniarules mi se pare o replica de agatat. Poti sa-i zici buna eu ma numesc x si continui cu ce mai faci si etc.Numai bine.
Nu as crede ca esti fraier.Dar mi-as da seama ca e o replica banala de agatat. Eu cred ca ar trebui ca un baiat sa inceapa conversatia in mod mai amical si fara fraze filozofice,sau prea dulci pentru ca asta ne facem sa fim mai distantze crezand ca o iei prea repede. Un simplu: Buna, ce faci ar fi mai bine. Acum suntem diverse, fiecare are caracterul ei.Eu persoanl prefer baietii mai simplii.
Pai. ai putea intra in discutie cu ea. sau sa te scuzi ca ai intrat in ea sau nu stiu ce chestii de genul asta. iar apoi sa faci cunoastinta. sa-i ceri id. sau numarul de telefon sa vb ci apoi stii tu ce trebuie sa faci. sa te intalnesti cu ea. hai ca esti baiat mare te descuri bafta:*
NicKu00 întreabă: