| Boboc_Alexia_1990 a întrebat:

Buna TPU

Am sa spun direct si nu am sa stau sa scriu toată povestea.

Eu m-am mutat la altă școală.
Iar mâine trebuie sa cânt in fața clasei pentru a primi notă la muzică
Însă eu nu pot face asta DELOC
AM NIȘTE EMOȚII...DMN ...DE NEDESCRIS!
NU mai pot. Nu știu ce sa mai fac
Mai ales ca in prima bancă stă băiatul pe care îl plac
Si el ma place
Iar eu trebuie sa cânt in fata lui...
In fata clasei...

Offf. Nu o mai lungesc ca nu mai am putere sa scriu
Nu știu cum voi trece peste asta si cum voi putea suporta rasetele.off
crying

Va rog sa-mi dați niște sfaturi ceva ...va implor crying
Sunt disperatăcrying

Mersi mult si dau FUNDA!

P.S. imi cer scuze pentru greșelile gramaticale dar m-am grăbit...(asta daca sunt ca nu am verificat)
Si pentru categorie.dar după mine e cea mai vizitată.

2 răspunsuri:
| Caro34 a răspuns:

Exersează acasa in fata oglinzii, de mai multe ori, apoi maine cântă ca si cum: emoțiile nu ar fi existat niciodată, iubirea ar fi triumfat, nota ar fi fost maxima si deja data, bucuria ar fi fost împărtășită si totul va fi perfect! Mult succes!

| Ara997 a răspuns:

Joaca si tu un pic de teatru.
cand iesi in fata clasei si trebuie sa canti, spune dinainte, "fratilor nu am voce, asta e ) din momentul asta, chiar daca vor rade au fost avertizati deci corect ar fi sa lase hate-urile.
si va trece si acell moment. NU te lasa doborata de situatie, nu fa din asta un capat de tara, cu cat ii dai tu mai putina importanta cu atat vor da si ei. si exerseaza un pic inainte, asculta melodia la casti canta dupa ea, pregateste-te un pic inainte. si ai sa-i surprinzi placut chiar.
e o proba de indrazneala in primul rand, nu da inapoi, odata ce o depasesti ai sa te simti mai puternica!
bafta.
p.s. mai important mi se pare faptul ca te place un baiat ..pe care-l placi si tu. Gandeste-te la ceva placut ca ai la ce si pregateste rahatu ala de cantec.
mai importa