Hey!
Sincer imi pare rau sa aud una ca asta...
Ce as face eu in locul tau?
In primul rand tine cont de faptul ca mama ta este orbita de sentimentele ei tampite. Tine la animalul ala mai mult ca la propria mama si chiar fiica.
Asa ceva...
Faza e ca mama ta te crede oarecum, de aceea devine agresiva. In fine.
Inregistreaza-l cumva, fara sa-si dea seama! Bosorogul nu isi da seama decat daca se vede clar. *la sigur*
Dupa, te duci frumos la mama ta *cand e singura evident* si ii arati inregistrarea.
Succes! Nu are rost sa te sinucizi! Vrei sa-i faci o placere bosorogului?
Ai o viata frumoasa in fata...pentru moment, tot ce trebuie sa faci este sa-i desparti sau sa ajungeti la un compromis.
Primul pas este inregistrarea. Daca faci rost de ea restul este simplu. O sa vina de la sine.
Buna!
Mama ta nu îşi va schimba atitudinea până nu realizează ea că ceea ce face e greşit. Menține-ți calmul si supune-te lor până ai ocazia să pleci. Evident mama ta e genul de părinte egoist iar tu momentan nu o poți înfrunta, problema ta nu are o soluție logică, tot ce poți face e să te obişnuieşti cu ideea că eşti inferioara lor deocamdată.
Problema e ca stie ce face, pentru ca i-am spus, si chiar daca inregistrez imi spune "Pai el are dreptate"
Din cate am observat esti o fata destul de matura. Il poti inregistra atunci cand el tipa la tine si chestii de genul si sa ii arati inregistrare mamei tale ( doar audio deoarece video e mai riscant si isi poate da seama ). Dar din cate am observat mama ta nu tine deloc cu tine... ci cu el. Du-te la bunica ta si stai la ea ( daca locuieste tot acolo dar in alta casa) O alta idee ar fi sa ii eviti total, sa nu iti mai pese si gata, sa tipe cat o vrea. Iti pui castile sau pleci undeva si gata. Sau daca nu, incearca sa faci si tu pe nebuna, sa faci si tu scandal, sa comentezi si tu etc. Ce o sa faca? Pana la urma o sa te lase in pace cand o sa vada ca nu este de discutat cu tine ( bineinteles poate unii o sa spuna ca nu e deloc o solutie asta si ca nu e bine, ceea ce cu adevrat nu prea este, dar frate daca nu ai alta solutie? Tipa odata la ei tare si spune toate lucrurile care le ai de spus si gata. ) DACA TE OMORI NU REZOLVI ABSOLUT NIMIC. Stiu ca suferi, stiu ce inseamn problemele de familie dar incearca totul, mereu exista o rezolvare.
Sper sa fii bine.
Mama abia a ajuns acasa si asta a inceput sa ma injure la mama, ea statea si asculta tot si eu am inceput sa rad si mama normal, a tipat la mine si i-am spus ca lui nu i-a zis nimic si eu care tac din gura, tipa la mine Bunica sta la sora mamei, si nu mai pot sa fiu si eu in casa aia, nu am unde sa stau acolo + ca am aici scoala si mna Daca imi pun castile o sa dea in mine... Si daca fac pe nebuna la fel nu e nici o solutie Oricum multumesc frumos
user449549 întreabă: