| NyCoLeTaaa a întrebat:

am si eu cateva intrebari. Luna viitoare este ziua iubitului meu, implineste 21 de ani. Nu prea stiu ce cadou sa ii fac. M-am gandit la un aparat de barbierit, dar imi e teama sa nu se irite daca se face cu el, pentru ca pana acum a folosit doar lama. Ce credeti, ar fi o idee buna? Care credeti ca sunt mai bune? Ce alte cadouri imi sugerati?
P.S: avem un an si jumatate de cand suntem impreuna. fundita

Răspuns Câştigător
| Maomau a răspuns:

Aparatele moderne nu irita cu nimic ci usureaza si fac placuta barbieritul.
Asa ca poti sa-i iei ce ti-ai propus dar bineinteles cu spuma de ras si cu after shave-ul frumos mirositor care sa-ti placa si tie, ca pana la urma si tu vei fi cea care vei beneficia de mirosul placut!

7 răspunsuri:
| Miza a răspuns:

Bună!
vinul lui preferat+un set de pahare sau o stică calumea de şampanie
un inel sau un lănţişor
am văzut mai demult în magazine, se pot face la comandă, ceva brelocuri şi erau 2 jumătăţi de inimă, pe una scria numele fetei şi pe cealaltă a băiatului :D, poţi intra la un magazin de bijuterii să întrebi ( e pînă in 50-70 de lei )
un ceas
o cravată dacă poartă
o cană
o bluză, cămaşă, tricou
un set de pixuri :))
un set de gel de duş
lubrifiant din lacrimi de pui de panda :)), glumeam
Şi cam atîtea îmi vin în cap, apropo uite ceva care te va ajuta mai mult : http://astrologie.acasa.ro/......2799.html.
Baftă!:*

| NobleHeart a răspuns:

O prietena de-a mea i-a cumparat iubitului sau un set care continea un gel de dus, un parfum si o lotiune de corp.

| NyCoLeTaaa explică:

Multumesc frumos pentru raspunsuri. Maomau mie mi-a atras atentia http://www.cel.ro/aparate-de-ras/aparat-de-ras-remington-f3790-l/, ce parere ai, e bun sau ma orientez catre altul?

| Ichnat a răspuns:

O sticla de vin si o zi/noapte impreuna big grin

| DiaMrrr a răspuns:

Cred ca este un cadou bun, dar poate si ceva pe langa mai romantic ar merge foarte binee!

| SySt3m3 a răspuns:

Eu ti-as sugera sa ii iei ceva ce sa simbolizez cat de mult il iubesti, bine dar nici sa nu fie ceva foarte ieftin sau ai putea face ceva de mana fiindca atunci ii creste valoarea sentimentala obiectului

| Adinutzza2013 a răspuns:

Buna NyCoLeTaaa! Nu conteaza cadoul pe care il dai si intentia cu care il dai.Cadoul cel mai potrivit pentru el esti chiar tu, dar ca un simbol pentru a-i arata iubirea ta poti sa faci un gest frumoas si impreuna cu cei mai apropiati prietenii a-i lui sa ii cumparati ceva. Nu uita totul sa fie o surpriza. La revedere, sper sa-ti fi fost de ajutor, pup! Funda?