| ela_2944 a întrebat:

Buna TPU
am si eu nevoie de ajutor
am 17 ani,1, 62 si 50 de kg..si mi se pare ca ar trebui sa mai slaabesc la picoare si fund.
niste sfaturi,
exercitii

help me

si ceva care sa dea rezultate destul de rapide:*

Răspuns Câştigător
| Danut_Popa_1961 a răspuns:

Nu ai nevoie de nici o cura.E suficient sa eviti produsele fast-food, cartofii prajiti, paste fainoase in exces, paine alba, bauturi carbogazoase sau sosuri cu faina.Acestea sunt printre primii,,vinovati in depunerea grasimilor sub forma unor,,rotunjimi,,pe abdomen si fese,a celulitei sau colesterolului. Poti face miscare sub multe forme, cum ar fi gimnastica de dimineata intr-un mediu cat mai bine aerisit, Poti urmari(si imita)miscari de aerobic, plimbari cu bicicleta sau alergare usoara, de cate ori ai ocazia.Nu e cazul sa folosesti nimic altceva.Produsele de slabit au efecte temporare si urmari dezastruase pentru organism.Foloseste in alimentatie, ca baza, legume si fructe.

2 răspunsuri:
| IIZZYY18 a răspuns:

Fii serioasa la inaltimea aia, greutatea ta este mult prea buna. happy
Nu va prostiti cu slabitul aiurea va puteti cauza atat de multe dereglari in corp.

| madoarennouazecisinoua a răspuns:

Te rog nu face asta. Eu am 1, 69 si 45 de kg. Am crezut ca daca am sa slabesc am sa ma simt bine, am sa ies afara si am sa port tot ce vreau. Si am sfarsit stand prin clinici la recuperare. E cea mai mare prostie sa slabesti fara motiv. Si chestia e ca apoi vrei sa fi ca inainte.