| zuzu_1945 a întrebat:

am si eu nevoie de ajutor la cel mai bun raspuns. Cum fac sa ma ingras am 55 de kg si vreau sa ma ingras ca sunt inalta am 1, 70 va rog ajutati-ma ca de mancat mananc mult si nu ma ingras deloc va rog ajutati-ma ziceti-mi o solutie va rog frumos

Răspuns Câştigător
| Denisa85 a răspuns:

Buna!
In primul rand ar trebui sa consumi cat mai multe paste fainoase, sucuri carbogazoase si macar un produs fast-food.
Nu iti recomand vitamine deoarece acestea duc la obezitate.
Dimineata poti manca un bol cu cereale, orez sau paste fainoase in lapte, oul fiert este foarte indicat deoarece galbenusul contine foarte mult fier.
La pranz iti recomand carne de porc sau de vita (nu in exces), cu garnitura de cartofi si salata de rosii si castraveti(painea este cea mai importanta)
Iar la cina poti servii carne de porc sau vita cu cartofi prajiti, curmalele sunt foarte indicate pentru dieta de ingrasare.
Nu uita ca dulciurile ingrasa, mananca ciocolata, prajituri din ciocolata, torturi etc.
Trebuie sa ai o alimentatie bogata in calorii, proteine si in acelasi timp si calciu, cel mai important este sa nu treci peste micul dejun (daca vei trece nu te vei ingrasa niciodata.)

3 răspunsuri:
| ionika17 a răspuns:

Sa te ingrasi? Eu zic ca iti sta bine daca esti tu cea de la avatar.Eu iti spun mai bine sa ramai asa decat mai grasahappy

| ChristineW a răspuns:

Din poza pe care o ai nu cred ca trebuie sa te ingrasii.

| DeathLord93 a răspuns:

Mananca grasimi bea multa cola si mananca cat poti de mult fast foodwinking