Buna. Eu personal am renuntat sa mai cred in "cei mai buni prieteni", pentru ca nu exista.
Fiecare e pentru el si nu prea ii pasa de ce e in jur. Insa este bine sa ai prieteni care sa te inteleaga, chiar daca va mai si certati.
Se vede ca te-ai zbatut pentru prietenia asta. Si din ce ai povestit aici mi se pare ca este geloasa, dar nu stiu exact care este cauza.
Oricum nu trebuie sa ii spui asta, mai incearca o data, sunt sigura ca intr-un final o sa va impacati, insa daca tot mai vreti sa fiti asa prietene bune, incearaca sa o inviti in oras.
Dar mergeti doar voi 2 sa nu existe alti factori care sa va influenteze.
Spune-i ca prietenia voastra este foarte importanta si ca nu vrei sa o pierzi si daca ai facut ceva care o deranjeaza, scuza-te.
Daca nu merge, inseamna ca nu merita sa te mai obosesti. Vezi-ti de ceilalti prieteni si incearca sa treci peste, o sa vezi ca intr-un final tot ea se va intoarce la tine, daca chiar are remuscari.
Succes si sper sa ai cei mai buni prieteni pe care ti-ai fi dorit sa-i ai vreodata :*
O sa mai fie destui "prieteni" de genul asta...Nu se merita sa ii bagi prea mult in seama. Daca nu ii convine o lasati in pace si poate ii mai trec mofturile.
Pffff nu stiu ce sa zic n-am inteles prea multe...eu zic sa vorbesti clar cu ea sa vezi ce are. Daca face la fel insemna ca nu e pr ta