Buna.
Vechea problema cu slabitul o am si eu. Daca zici ca ai 2-3 luni la dispozitie e bine. Nu e indicat sa slabesti repede pentru ca asa apar si vergeturile.
Deci iti propun urmatoarele( le-am incercat si eu si sunt foarte bune) :
- Dieta Dukan ( este iubita de toti)
- Incearca asa : in fiecare dimineata sa bei ceai verde si eventual seminte de in in iaurtel, sau fulgi de ovaz in lapte cu scortisoara. Iti spun de ce e indicat: semintele de in sunt bogate in omega 6 si iti confera satietate; ceaiul verde e foarte bun pentru detoxifiere( deci o sa mergi mai des la baie ) si fulgii de ovaz cu lapte si scortisoare sunt in primul rand super buni, in al doilea rand confera satietate si scortisoara e buna pentru topirea grasimii abdominale. Asta si in legatura cu iaurtul. Dar vezi sa fie degresat.
La pranz poti opta ce vrei tu dar fii atenta cantitatea ( Niciodata sa nu te saturi) si sa nu combini prost alimentele!
Iar seara eu de obicei mananc ceva usor: O salata.
Dupa ora 19:00 nimic.
Intre mese desigur ca poti manca fructe sunt foarte importante.
- Alta dieta ar mai fi : 2 saptamani numai carne de pui ( la gratar sau fiert) si dupa incepi sa adaugi alimentele dar sa mananci moderat! Nu ca o nehalita cum faceam eu de obicei si puneam la loc ><
- Incearca si asta, dar e putin cam drastica:
prima zi doar legume(dar fara cartofi)
a doua zi doar fructe( fara banane)
a 3-a zi fructe + legume( tot asa fara cartofi si banane)
a 4-a zi 3 banane + un iaurt
a 5-a zi piept de pui la gratar + 6 rosii
a 6-a zi piept de pui la gratar sau peste sau vita + legume ( aici poti manca si cartofi dar sa fie fierti)
a 7-a zi orez cu legume si fructe optional
Cam astea ar fi.
Indicatii: nu manca cu paine! Ingrasa cel mai mult. Daca nu te poti abtine poti sa mananci 2 felii de paine prajita pe saptamana!
Fara dulciuri, prajeli, sare(doar putin pentru ca retine apa din organism), fast food, patiserie, sucuri.
Daca ai timp fa si sport. E foarte important. Incepe cu putin: abdomene seara, putin aerobic si alergare.
Ti-as putea vorbi toata ziua de regimuri/diete Eu acum o tin pe aia cu 2 saptamani de carne si dupa adaug moderat. Sunt la a 4-a zi si deja mi s-a tras burtica.^^
Sper ca te-am ajutat. Intreaba-ma daca mai e ceva
Păi am auzit multe chestii. O să-ţi dau câteva idei :
1. cică trebuie să te ciupeşti de burtă (ca să se topească grăsimea ) după ce mănânci. -caută pe net.
2. încearcă dieta balerina. slăbeşti un kg pe zi.
3. diertă personalizată.
4. mult mult mult sport.
5. fără pâine, prăjeli alimente bogate-n proteine şi glucide.
6. e vară, mănâncă multe frunte ai de unde alege.
7. ia-ţi cereale fitness.
8. plimbă-te pe afară cu căţelul (ce animal ai )
9. ajut-o pe mama / tata / sora la treburile de prin casă.