| Siracuzia a întrebat:

Am si eu nevoie de niste pareri.De ceva timp mi-am facut un blog si vreau sa stiu daca am talent sau nu, daca ar merita sa continui sa scriu sau sa ma opresc.Acesta este blogul:
http://fredoomtodream.blogspot.com/
Am nevoie de raspunsuri sincere, vreau sa aflu cum vi se pare.Mentionez ca am doar 13 ani:D
Multumesc!

Răspuns Câştigător
| Gaabi32 a răspuns:

Buna si eu am 13 ani.E super imi place si cred ca le vor placea si altora.nu mint.Jur pe rosu e super.Cel mai mult imi place ''absenta ta''.Am sa dau blog-ul tau prietenilor mei. Cred ca ''Jurnalul unei visatoare'' e super.

6 răspunsuri:
| myru_6393 a răspuns:

Nu renunta e foarte frumos :d

| nathalie a răspuns:

Mie mi se pare un blog reusit. Merita sa continui pentru ca cu timpul va fi din ce in ce mai bine. personal, mie imi place felul in care scrii, mi se pare ca ai talent si ca ar trebui sa scrii cat mai mult. Mult succes in continuare!

| Alexax3Alle a răspuns:

Blogul este foarte frumos.:X
Continua sa faci la el, este superb.

| spyke321 a răspuns:

Dupa parerea mea nu te lasa. Cu timpul ai sa ai cat mai mutli oameni care vor vizita blogul si crede-ma ca este unul bunwinking. Mai ales titlul "Jurnalul unei visaoare" doarte frumos si vei avea succes crede-mawinking

| Andreea_3136 a răspuns:

Hey! Am 21 ani si`ti spun sincer, imi place ceea ce vad/citesc pe blog`ul tau. parerea mea : Continua! Si sti de ce? Pentur ca eu, voi intra cat de des pot pentru a urmari tot ceea ce faci :*:* Bafta! >big grin

| PauPaula a răspuns:

Buna:*imi place foarte foarte mult sit-ul care l-ai facut si cred ca nu numai mie imi place...imi place foarte mult felul in care scrii poetic:X:X:X:X::X