| Denisa1Elena a întrebat:

Am si eu nevoie de niste sfaturi, sunt in clasa a7. Si nu sunt deloc buna la Matematica si matematica are multa treaba cu chimia..Am 2 de 4 la chimie si porfa a zis ca ma lasa cu parere de rau corigenta, dupa m-am rugat de ea si a zis ca nu ma lasa pentru ca ea nu lasa copii corigenti..Astazi fiind prima zi din al doilea semestru am fost la biserica si prima ora am avut chimia si dmna fropesoara a zis ca ma duc din prima zi la biserica, si a zis ca ma lasa corigenta si mi-a pus si apsent..Sunt foarte deprimata, nu mai pot. Nu am fost niciodata in situatia aceasta, oare ma lasa sau nu? Si dirigintele meu este profu de matematica si am 5-4-2 la matematica, si acum in teza nu stiu cat voi lua straight face. Ma tem, oare ma lasa sau nu? Daca are treaba cu directorul ceva, dl director a zis ca nu lasa copii corigenti..Va rog un sfat ceva? Dau funda! Numai vreau sa scap de stresul asta, si daa din semestrul 2 invat bine ma mai lasa corigenta la chimie? Va rog spuneti-mi. straight face

4 răspunsuri:
| misu a răspuns:

Chiar ca esti paralela, fa un efort si invata

| Sophieeeeeee a răspuns:

Din cate stiu, semestrul al 2-lea incepe in februarie. Cat despre problema ta, cred ca trebuia sa-ti dai seama mai din timp ca nu e prea "ok" treaba, acum nu prea mai ai ce sa faci, ci poate doar sa arati ca-ti pasa de materiile respective, sa fii atenta la ore, sa-i respecti ( zic si euwinking ), asta pana iti vor incheia mediile, iar in semestrul al doilea, sfatul meu e sa te pui pe invatat, pentru ca-ti va fi greu intr-a 8 si la liceu de asemenea (chiar mai greu). Si nu iti cunosc profesorii ca sa stiu daca te lasa sau nu corigenta. Bafta!winking

| StefanRadu5846825 a răspuns:

Cred ca trebuie sa realizezi ca o sa ramai la mult mai multe materii corigenta daca nu inveti deloc, chiulesti si poate mai si fumezi. Deci dupa parerea mea apuca-te si invata si lasa alte preocupari. La matematica daca nu te pricepi incearca macar sa iei 5 sa treci si tu clasa. Bafta! Funda?

| TheAG a răspuns:

Nici cu romana nu le ai laughing) se scrie absent laughing pune burta pe carte si o sa ai note bune tongue