| Anamaria6384 a întrebat:

Buna TPU.Am și eu nevoie de o părere happy dar nu știu cum sa spun...m-am sărutat pentru prima oară cu prietenul meu și am așa niște gânduri dacă totul a decurs bine deoarece a fost prima data și na...sunt stresată dacă și-o fi dat seama ca nu am mai făcut asta dar el nu mi-a spus nimic (măcar ceva ironic ) Ba chiar mereu îmi zicea să-l mai sărut ..eu zic ca totul a decurs bine făceam ce făcea și el laughing dar îmi fac tot felul de iluzii dacă ia plăcut sau nu ..de întrebat nu-l întreb Pt ca îmi e Rușine plus ca ar suna ciudat ..nu știu cum să-mi scot din minte treaba asta ca in opinia mea totul a fost perfect dar am tot auzit povesti despre primul sărut cum ca nu ar fi decurs bine..la voi cum a fost? happy

3 răspunsuri:
| Adry05 a răspuns:

Doamne, a fost bine, calmeaza-te, cu ce te ajuta stresul asta inutil? Daca n-a zis nimic inseamna ca a fost totul bine.

| Violleta2022 a răspuns:

Nu ai de ce sa fii stresata, prima oara este ciudat pentru toti, de multe ori facem gesturi penibile sau ridicole, dar sunt normale, spontane si in timp, se schimba totul.
Nu exista "perfect" la capitolul sarut, perfect o sa fie dupa multe sute de pupici!

suntserios
| suntserios a răspuns:

Intreaba l pe el cum a fost nu vad de ce ne intrebi pe noi