| Anelisse a întrebat:

Am si eu nevoie de un mic-mare ajutor! Deci: prf de engleza ne-a dat sa facem proiecte de craciun(in eng bininteles) si eu nu prea am idei. Va rog mult sa ma ajutati! As vrea ceva mai neobisnuit, original, iesit din tipar... dar nu f pompos. Va multumesc

1 răspuns:
| ELena_1470 a răspuns:

Draga mea iti voi da unele sugestii in romana urmand sa le traduci tu in engleza. [crede`ma ca asta e a doua oara cand scriu ca am dat delete din greseala offfcrying]
Iarna cel mai frumos anotimp din tot anul. Crengile copacilor sunt acoperite de zapada cea pura dandu-ti o senzatie de basm. Burucia copiilor odata cu venirea iernii dupa o primavara/vara coplesitoare si o toamna melancolica este de nedescris. Fulgii care cad cu atata finete te lasa fara cuvinte. Odata cu venirea iernii vine si vacata de iarna, craciunul si revelionul.
Craciunul of ce minunat este craciunul. Nasterea lui Iisus Hristos, diferite feluri de mancare. Colindatul alt moment special care se petrece odata cu venirea iernii. Asteptarea colindatorilor cu emotie si cu o burucie sufleteasca de nedescris. Revelionul o noapte speciala, noaptea in care se face trecerea in noul an. Noaptea in care petreci pana cand obosesti. Noaptea in care toata familia se reuneste si se veseleste ca sa incheiat inca un an cu greutati si cu bucurii, asteptand sa intre in noul an.

Sper ca te-am ajutat.:X bafta Fundaaaabatting eyelashes?