anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

am si eu nevoie de un sfat! Am stat u un baiat 2 ani jumate, ne.am despartit acum 3 saptamani, am suferit foarte mult el a zis ca nu ma mai vrea si ca nu ma mai iubeste. Eu in astea 2 saptamani 4 zile le-am stat cu altu. am vrut sa imi refa viata si sa il uit pe el. El acum vrea sa se intoara la mine spune a ma iubeste si ca a incerat sa ma uite si ca nu a putut. Ce sa fac? Sunt foarte confuza, sunt prinsa intre 2 persoane si nu stiu ce sa aleg! Baiatu u are am fost 4 zile sa omportat frumos cu mine nu am ce sa spun. Dar sunt confuza. Dati-mi niste sfaturi va implor!

Răspuns Câştigător
| LaLaura a răspuns:

Se potriveste cu melodia https://www.youtube.com/watch?v=teFc0AeZxgE
Lasand gluma la o parte, parerea mea este ca trebuie sa ramai cu actualul, daca il placi suficient de mult, observ ca actualul e o relatie tampon ( ca sa uiti de fostul), si daca doar de asta e actualul, mai bine ramai singura.
Daca nu te mai iubea acum 3 saptamani, te asigur ca nici acum nu te iubeste, ci iubeste obisnuita care a format-o cu tine. Nu e usor sa nu mai iubesti persoana care iti este jumatatea, deci, nu cred ca te mai iubeste.
Acum e alegerea ta, te-ai grabit un pic cand ti-ai fcaut un nou prieten si acum nu stii ce sa alegi, trecutul, sau viitor? si cred ca tu esti in masura sa decizi, ascultand si inima dar si creierul, pune intr-o balanta ( poti sa faci asta si pe hartie, ce iti place si ce nu la fostul) si vezi care castiga.
Dar, sa pui si un pic raul inainte, s-ar putea sa iti spuna din nou, dupa putin timp ca nu te mai iubeste ( asta daca alegi sa reiei relatia cu el).

6 răspunsuri:
| Kannaaaaa a răspuns:

Sfatul meu este sa nu te mai intorci la acel baiat. De ce? O data ce l-a lasat inima sa iti spuna ca nu te mai vrea si nu te mai iubeste il va lasa si a 2-a oara, parerea mea. Si tot tu vei suferi. Tu il cunosti si tu esti cea care ia decizia. Si tu ai stat cu cineva in aceasta perioada, oricat de scurta ar fi fost a fost destul ca sa te poti atasa. Nu iti spun nici sa continui relatia cu acesta, deoarece cred ca acest al doilea baiat a venit mai mult ca o consolare si din dorinta de a te face sa uiti. Desi nu cred ca un baiat te poate face sa uiti pe altul. Ai nevoie de o pauza ca sa iti pui gandurile in ordine ca sa poti lua o decizie.

| corolav a răspuns:

S-a supărat farmacistul pe tine și tu, ca să-i faci în ciudă, te-ai dus la altul ca să-ți dea pastile de putut.
C-așa-i în viață!
Unde ești, tu, nea Tomiță?
Ca privind puțin la ele
Să le-mparți în două taberi:
În proaste și în mișele.
Aferim!

| TheBestTPU a răspuns:

Daca te-a suparat o data, te va supara din nou...

| deadrose2543 a răspuns:

Cel mai bine este sa iei o pauza de cel actual si sa stai cateva zile-o saptamana sa te gandesti bine ce vrei, dar eu iti zic ca e prea repede sa ai o alta relatie, mereu iti vei aminti de fostul. Cel mai bine este sa lasi sa treaca o periaoda si sa fii singura atunci, iar abia dupa ce treci peste o relatie de 2 ani jumate sa incerci iar.

| BellaKiოNana a răspuns:

Mai iesi cu prietenul tau nou si vezi cum se comporta cu tine, iar daca iti place cit de cit de el, ia si incearca..pentru ca trecutul ramine in trecut, iar tot ce e frumos e abia inainte, daca ti-a spus odata ca nu te mai vrea si nu te mai iubeste o va faca de nenumarate ori. Si nu uita ca viata merge inainte. Odata ce te-a ofensat in modul acesta nu merita atentia nici cu degetul mic. Fii fericita.

| neutrino a răspuns:

Ramai cu ultimul, daca el te vrea.