| 0m3d a întrebat:

am si eu nevoie de un sfat.

Am un coleg in clasa (de fapt 2) care se tot iau de mine, fara motiv, eu nu le fac nimic, nu rad de ei, iar cand mai pot chiar ii ajut.

Astazi, m-au scos pur si simplu din pepeni cu expresia "uite pestele asta hahaha", si pentru prima data le-am vorbit si eu de prostia care dau dovada si ca nu merita sa fie in clasa a 10-a cu o asa minte.

Ei m-au luat in ras (ceva normal pentru specimenele respective) ba chiar au inceput sa-mi faca si glume proaste gen ascunsul ghiozdanului si alte minuni.

Deci ce e de facut, de ignorat i-am ignorat nu da rezultate, se baga ei in seama, m-am saturat sa ma omor cu 2 natarai, chiar nu stiu ce sa fac vreau sa am parte de o zi de scoala normala

4 răspunsuri:
| alexaaa a răspuns:

In primul rand, aceste specimene(cum le zici si tu), sunt 2 idioti care nu stiu cum sa isi omoare timpul. daca ii ignori si nu da rezultate...asta e. dar ai putea sa "te pui in gura cu ei". nu trebuie sa stai linistit daca ei iti ascund ghiozdanul sau fac alte lucruri idioate(ca ei). Vorbeste cu ei cat se poate de clar. poate asa se trezesc si ei din lumea lor neinteresanta.(dar nu iti bate capul cu ei prea tare, in fond...)si cauta un grup de prieteni cu care sa nu fii nevoit sa ii vezi sau sa vb cu ei.succes!happy

| smile a răspuns:

Buna! si eu patesc la fel si ma doare rautatea cu care isi bat joc de mine insa am observat ceva ca daca ii tratezi cu indiferenta se vor satura.Atate-le ca esti puternica si ca vorbele lor nu te afecteaza. Treci peste cu fruntea sus. Stii ...roata se intoarce candva ...stiiu cat de greu este dar trateaza-i cu indiferenta fate ca nu ii auzi. Sper ca te-am ajutat.succes

| xoxogossipgirl1 a răspuns:

I-a autoritate!laughing:X

| s1ngle a răspuns:

Pune piciorul in prag! Atata timp cat oferi respect, respect trebuie sa primesti, daca nu faci nimic in privinta asta lucrurile se vor inrautati si vor fi din ce in ce mai cicalitori si nesimtiti. Sfatul meu este sa iti iei inima in dinti si sa porti o discutie foarte serioasa cu ei!