| RaluLoveM3 a întrebat:

kiss Am si eu nevoie de un sfat. Deci...imi cam place de un baiat de la mine din clasa, dar nu extraordinar de mult, si lui ii place de mine, dar lui ii place de mine de mult timp si acum el e cu una, si mie mi-a zis ca nu mai e cu ea si ieri (joi), mi-a trimis un biletel in ora ca daca vreau sa fim impreuna si eu i-am zis ca DA si seara pe mess mi-a zis ca a fost o gluma si nu stiu ce. Si acum imi zice alt coleg de-al meu ca s-a laudat la toti de la mine din clasa ca a facut misto de mine si ca eu am vrut sa ma combin cu el si nu stiu celaughing. Ce ar trebui sa fac, sa-i zic ceva? + o palma. Adica ma simt foarte prost:* FUNDA

Răspuns Câştigător
| IsabelaIssa a răspuns:

Stii tu ce se zice cu razbunarea. Poate ca indiferenta doare mai mult. Poate lui chiar nu i-a placut de tine si te-a facut doar sa crezi asta. Lasa-l in pace si nu ii mai da atentie. Ar fi culmea sa revii peste ceva timp sa ne spui ca te-ai combinat cu el. Mie mi se pare un gest nesimtit din partea lui, asa ca sa ai grija de acum incolo de cine o sa iti placa.

2 răspunsuri:
| cataleya a răspuns:

Eu in locul tau m-as razbuna facandui o farsa tare, care sa n-o uite toata viata. De ex. : sa ii faci niste poze in niste ipostaze jenante si sa le arati la toata clasa.Sa vada ca, cu tine nu se pune nimeni!

| Mirw_Mirela_1995 a răspuns:

Exact nu o palma ci mai multe laughing sa stii ca mai mi s-a intamplatwinking asa ca eu te sfatuiesc sa il lasi in paca si sa ii faci si uh o farsa da mai mare lui :*