Eu zic sa nu lasi o iubire asa mare sa se iroseasca... daca esti iubita, iubeste si tu! nu-l lasa sa iti scape si nu mai fa greseli care ar putea strica relatia voastra de tot.
Eu sunt in aceiasi situatie.Eu si prietenul meu ne-am despartit din cauza unui baiat care se baga intre noi
Eu zic sa nu alergi la el...Zii` si tuu ca te mai gandesti.Si vezi ce reactie are. Daca iti zice sa ii dai raspunsul pe moment.E clarr ca face asta doar din plictiseala`
Daca iti lasa timp sa te gandesti atunci chiar te iubeste
Sper ca vei face alegerea buna
Iar pentru faza cu lumea` Sa stii ca in orice cuplu se baga cineva nu sunteti voi primii si sigur nici ultimii`
Hope helped
Multumesc din suflet...M-ai m-a intrebat acum o saptam. m-a sunat de dimineata si mi-a spus tot asa ca vrea sa o luam de la inceput ca el chiar ma iubeste si chestii si i-am spus sa imi dea un tmp sa ma gandesc ca trebuie sa imi pun gandurile in ordine si mi-a spus ca pot sa astept cat tmp am nevoie dar sa merite tmpu asteptat:*pup si mersi mult
N`ai de ce
Nu are rost sa astepti sa treaca dragostea pe langa tine
Asa si cred ca cel mai bine ar fi sa o luam de la inceput asa cum zice si el si sa nu mai ascultam ce zice lumea rea si sa ne vedem de viata noastra si bine inteles sa punem iubirea mai presus de orice
Pot sa va zic ca sa iubiti si sa fiti iubiti este cel mai frumos lucru:X
:*:*:*:*:X:X:X:X
Asa e...Si asa o sa si fac...:X O sa o luam de la inceput asa cum zice si el:X Si de data asta nu o sa ne mai luam dupa lume si o sa punem IUBIREA mai presus de orice Sa iubesti si sa fii iubit:X este cel mai frumos lucru:X
Ai dreptate...Pacat ca povestea noastra s`a terminat