Eu iti dau cateva exemple.
Pai daca e 1 decembrie zi si tu ca te duci ca Sora (fostului) in oras ca fetele, disctractie si le spui ca te-a invitat sa dormi la ea sa va uitati la filme.
Sau spune-i ca Vor fi mai multe fete la ea si ca o sa vorbiti, sa va aranjati treburi dinastea.Si daca mai le spune si Sora(fostului) la telefon o afirmatie ca va uitati la filme sau mai stiu eu ce.Nu vad de ce nu.Intre timp pana pe 1 fi si tu cuminte, asculta de ei si altele sti tu daca nu faci nimic rau nu are de ce n sa nu te lase.Eu asa as fi facut.Mult Noroc.
Eu zic mai bine sa ii zici adevarul si vezi tu atunci, cel mai bine sa vina fata respectiva (mai mare) sa vorbeasca cu parintii tai (se pot intampla multe lucruri ) mai ales ca mergi cu trenul. parerea mea
Mda. ea are 21. s eu aproape 14. cum sa-i zic asta?) nu stiu. altceva. idei?
Si asta e o problema dupa mine nu e. Daca va intelegeti bine. Oricum eu am zis parerea mea daca nu vrei am incercat. Mult Succes.
Mda. am niste parinti fricosi. faza e ca le e frica sa ma lase cu trenul. si doar cu fata aia si nu stiu cine nici nu stiu cum sa le spun sa ma lase sa dorm la ea
Parerea mea este chiar daca intr-adevar vrei sa pleci la Bucuresti poti sa-i zici parintilor tai ca o sa dormi la o prietena, fie prietena ta cea mai buna.nu cred sa fie ceva rau in a pleca si cu sora fostului tau prieten deoarece daca nu mai esti impruna cu el nu inseaamna ca nu poti fi prietena sau saa nu mai ai incredere in ea. daca vei minti odata parintii nu cred ca va fi ceva grav.
Mdda. acum problema e ca sambata trebuie sa merg sa-mi iau de imbracat ca doar sambata asta pot. si nu stiu csf. tocmai d-asta nu le-am zis nimic. alor mei
Poti sa-i zici ca e ziua unei prietene sau ceva de genul asta. poti sa pleci sa-ti i de imbracat in alta zi. sper sa-i convingi
Mda. pai asta sper sa-i dea lu'tatii banii azi. sa mergem maine sa-mi iau. ca stii doar ca nu invatam. si incerc sa merg sambata :* mersiii >
ale0409 întreabă: