| Sharks a întrebat:

Am si eu o cerinta ce ma cam enerveaza, nu le am deloc cu sentimentele laughing. Suna cam asa " Prezinta, intr'un text de 10-15 randuri, sentimentele eului liric, redate prin intermediul figurilor de stil si al imaginilor artistice. " Textul fiind (St.O.Iosif,Nucul). Dau fundita pentru primul raspuns instant! Va multumesc mult!

Răspuns Câştigător
| GirlsLoveLifee a răspuns:

Poi eu cred ca asa trebuie facut: "Eul liric reprezinta vocea interioara care,intr-o poezie,da glas in mod direct,gandurilor, ideilor, sentimentele autorului.In general,marcile gramaticale ale prezentei eului liric sunt pronumele la persoana I,verbele la persoana I,adjectivele posesive,vocativele,exclamatiile,interjectiile.
Prin intermediul eului liric,folosind figuri de stil si imagini artistice,autorul isi exrpima sentimentele in mod direct."
Acum trebuie sa scrii tu sentimentele care le exprima autorul,cum ar fi:de bucurie, de tristete, de melancolie.Asa ca,aici vei mai scrie, pe langa ce ti-am spus eu ce sentimente reies din acel text, poveste sau ce este. Sper ca m-ai inteles si te rog mult daca crezi ca merit imi poti da o fundita? Sunt la inceput si deocamndata oricat m-am straduit nu am primit stelute:d