Titanic şti de ce? pentru că e real şi nu SF aceste lucruri se pot întâmpla şi în realitate şi în ciuda faptului că sunt dezastroase aşa cum a zis şi în film „ Aşa ceva nu vezi în fiecare zi " a fost ceva miraculos cum natura s-a purtat, legile fizice la vapor. .
Nu ştiu în fine. surprinde oamenii în adevăratul sens al cuvântului câte ar face ei ca să nu moară sau din contră să rămână cu persoana iubită.
Sănătate.
T.
Avatar e aiurea. cel putin eu urasc SF-urile. Titanic a fost duminica seara, luni din nou.
Pur si simplu, mi se pare mie sau filmul ala nu se mai invecheste?
E absolut superb. s-a uitat pana si tata si el uraste dramele, prefera actiunea.
E divin, foarte frumos.
Eu una as prefera Titanic.
Ambele au fost regizate de aceiasi persoana, daca vrei actiune alege Avatar dar daca vrei drama si romantism alege Titanic, iar parerea mea e ca Avatar e mai bun, si titanic e un film bun dar e tragic
Titanic este cel mai:
mirific
impresionant
dramatic
plin de actiune
pasinal
deci este cel mai bun
zece pentru Titanic
funda?
Cu siguranta Titanic. E ceva deosebit pe langa Avatar care dupa parerea mea e o prostie. pup
Eu spun ca amandoua sunt bune.Mai bine cauta pe youtube fiecare Trailer cu Avatar sau Titanic.Depinde care iti place mai mult.Am vazut filmele. Avatar la cimetograf si Titanic la transmis la televizor. Din cate am vazut eu, mie mi-a placut Titanicul.Acel fil este despre cel mai mare vapor existent. Dar chiar la inceput, vorbeste o batrana despre intamplarea cu Titanicul.Si ghiceste! Era chiar singura femeie care a supravetuit in timpul naufragiului.Multi oameni au inghetat si au murit impuscati, caci era o mare agitatie atat in vapor cat si cei care mai supravetuiau in apa, zbatundu-se pentru viata.Este un film frumos si intamplarea cu Titanicul chiar s-a intamplat. Dar de Avatar nu am decat sa-ti spun ca este un film urat.Este o femie cu fata acoperita de solzi albi-verzui care se indragosteste de un alt "extraterestru". Ei au o aventura si se mozolesc in continu.Nu-mi place filmul, dar, in fine, daca tie iti place nu am ce sa fac.Asta e parerea mea . Funda
Titanic desigur este inspirat dintr-o poveste adevarata a scufundari vasului RMS Titanic care este o combinatie intre toate genurile din partea mea cuprinde cele mai preferate genuri si anume actiune si adventura si romantism si drama si comedie in timp ce avatar a fost facut pentru incasari si este un SF foarte nereusit din partea mea am vazut zeci de sf mai bune(si eu abia ma uit la sf-uri)
Titanic! e un film superb bazat pe realitate!
e filmul meu preferat, chiar daca sfarsitul e trist
iar leonardo di caprio e WAW!
pa-pa
Avatar a avut incasari pentru ca fost 3D si au fost scene speciale pentru a pune in evidenta 3D-ul
titanic e mirific!
deci titanic
Amandoua. In timp ce Titanic ( pe scurt cel mai bun, romantic, dramatic si superb film al lumii) evidentiaza o tragedie si o poveste de dragoste, Avatar (care e si el foarte bun si educativ) ne arata lacomia oamenilor si suferinta victimelor rautatii noastre.Deci amandoua sunt super -extra -tari.
misauratcuviata întreabă: