| NorishorPhufos a întrebat:

am si eu o curiozitatebig grin de ce fetele astea se intereseaza mereu de relatia dintre 2 iubiti? Adica eu cand am vorbit cu o vecina punea tot felul de intrebari in legatura cu mine si prietenul meu. Ce naiba le intereseaza pe ele? Au fost niste cazuri inainte mea in care dupa ce prietena lor s-a despartit de iubitul sau una dintre ele s-a bagat pe felie cu el. Nu inteleg ce e asa de frumos in a face asa ceva? Oare le amuza? Sau de ce naiba e asa la moda sa furi iubitul prietenei tale? Doamne in ce hal s-a ajuns :-s

Răspuns Câştigător
| DakotaRoyse a răspuns:

Atunci lasă-le să le roadă invidia pe toate happy Până la os, din partea mea. Dacă ele nu reuşesc să înţeleagă că un băiat nu se cucereşte peste noapte şi nu-i mai uşor de cucerit dacă-l răpeşti dintr-o relaţie, foarte bine, să te întrebe cât mai multe chestii, poate or şi învăţa cevawinking

N-am habar ce e în capul unora, dar unii oameni pe care-i întâlnim sunt făcuţi doar să se amestece în treburile noastre. Poate nu vor să ne facă rău, dar vor insista mereu cu tot felul de curiozităţi. De exemplu, prietenul meu nu e din acelaşi oraş ca mine, şi de fiecare dată când vine şi vreo colegă ne vede pe stradă, următoarea zi vin vreo 5 alte colege la mine, să mă întrebe fiecare dacă tot cu el sunt, cum mă înţeleg cu el, cât stă, şi-aşa mai departe. Crede-mă, la început am crezut că turbez, ce le interesează atâta, mai ales când vreuna zicea că-i şi drăguţ laughing Gelozia. arrrghhh! Dar nu e nevoie. Dacă ai încredere în el, cum tocmai tu ai spus mai sus, că nu se pune problema, e numai bine! Într-o relaţie trebuie să existe şi sare şi piper, mai puţin piper, dacă se poate laughing Cum ar veni, să treceţi împreună prin foc şi apă, şi dacă nu vă despart lucrurile mici, fii sigură că o să le treceţi şi pe cele mari big hug

13 răspunsuri:
| DakotaRoyse a răspuns:

Asta s-a întâmplat mereu. Dar înseamnă că partenerul tău e varză dacă se lasă dus de nas. Sau tu eşti varză dacă te laşi dusă de nas. După caz happy
Nu e frumos, evident, o relaţie trebuie să fie personală şi intimă, decât dacă partenerii sunt de acord cu o relaţie deschisă, în care fiecare se mai poate întâlni cu alţii (dar asta nu prea e relaţie, dacă pot să-mi spun părerea).
N-ai ce face, trebuie să rămâneţi puternici, împreună, se satură şi fufele odata ce văd că nu merge şi gata happy
În privinţa întrebărilor. e ok să răspunzi la toate (mă rog, poate mai puţin la cele indecente sau care ţi se pare că depăşesc limita bunului simţ), discretă şi oarecum neutră, fără să dai de înţeles mare lucru, în afara faptului că relaţia voastră e serioasă şi puternică, să le dezarmeze pe fufe.
Baftă happy

| NorishorPhufos explică (pentru DakotaRoyse):

laughing sunt de acord cu tine. Din pacate orasul asta e mic si se stie deja totul despre noi. Eu cred ca sunt foarte invidioase ca eu in 2 luni am reusit sa-l fac sa tina fff mult la mine, ca ne cunoastem parintii si sunt de acord cu relatia noastra si mai ales ca am petrecut ore in familia celuilalt.Eu cred ca asta e "buba". Dar pur si simplu imi da nervi angry laughing

happy Mda asa e. big grin Dar stii ke e curios? Fetele astea care tot ma turbeaza nu au avut deloc o relatie serioasa ca a mea laughing si uite ca intamplator sunt cam parasute :d una dintre fete are 15 ani si sta cu unu de 24 -_- deci iti dai seama ce serioasa poate fii relatia laughing ca se intalnesc doar seara si stau toate noaptea in oras o.O in fine... big grin asta e lumea...

| DakotaRoyse a răspuns (pentru NorishorPhufos):

Da, categoric, dar cred că ele nu se gândesc că la ele e problema, probabil îşi imaginează că dacă şi-ar găsi un tip cuminte şi serios ca al tău, o să aibă şi ele parte de relaţii de lungă durată laughing Ce să le faci. adolescenţa asta laughing

laughing Eeh eu nu cred ca e adolescenta, mai degraba este educatia necesara care nu au primit-o de la parinti big grin. Probabil nu prea s-au ocupat de educatia ei sau nu a fost prea mult dialog intre mama si fica thinking alta explicatie n-am tongue. Dar macar ele puteau sa se gandeasca ca un baiat cuminte nu s-ar uita in veci la asa fel de fetelaughing

Asta aşa e laughing

Dupa cum gandesti presupun k esti destul de marethinking

Am 17 ani laughing Nu ştiu dacă asta înseamnă... mare... ^^

Fata de mine da big grin eu sunt o pitikanie pe langa tine laughing

Vârsta nu contează când începi să-ţi foloseşti creierul pentru ce a fost proiectat, iar cei din jurul tău îl folosesc doar pentru a-şi umple golu' din craniu, crede-mă laughing

laughing asa e, ma bucur ca gandesti asahappy Altii nu reusesc, o fi prea greu thinking

Atunci lasă-le să le roadă invidia pe toate happy Până la os, din partea mea. Dacă ele nu reuşesc să înţeleagă că un băiat nu se cucereşte peste noapte şi nu-i mai uşor de cucerit dacă-l răpeşti dintr-o relaţie, foarte bine, să te întrebe cât mai multe chestii, poate or şi învăţa cevawinking

N-am habar ce e în capul unora, dar unii oameni pe care-i întâlnim sunt făcuţi doar să se amestece în treburile noastre. Poate nu vor să ne facă rău, dar vor insista mereu cu tot felul de curiozităţi. De exemplu, prietenul meu nu e din acelaşi oraş ca mine, şi de fiecare dată când vine şi vreo colegă ne vede pe stradă, următoarea zi vin vreo 5 alte colege la mine, să mă întrebe fiecare dacă tot cu el sunt, cum mă înţeleg cu el, cât stă, şi-aşa mai departe. Crede-mă, la început am crezut că turbez, ce le interesează atâta, mai ales când vreuna zicea că-i şi drăguţ laughing Gelozia. arrrghhh! Dar nu e nevoie. Dacă ai încredere în el, cum tocmai tu ai spus mai sus, că nu se pune problema, e numai bine! Într-o relaţie trebuie să existe şi sare şi piper, mai puţin piper, dacă se poate laughing Cum ar veni, să treceţi împreună prin foc şi apă, şi dacă nu vă despart lucrurile mici, fii sigură că o să le treceţi şi pe cele mari big hug

| Sabii a răspuns:

Stiu cum e. si mie mi s-a intamplat. chiar cea mai buna prietena mi-a facut asta..nu toate fetele sunt asa. cele care procedeaza astfel sunt invidioase pe relatia dintre tine si prietenul tau.trebuie sa aveti incredere unul in celalalt si asa veti trece peste comportamentul "prietenilor"

| NorishorPhufos explică (pentru Sabii):

Nu se pune problema pe incredere, dar ma deranjeaza comportamentul lor... asta tot si nu inteleg ce le face sa se simta asa de bine facand asta...