| FloryTrandafir a întrebat:

Am si eu o curiozitate si o nelamurire...

Iubitul meu in aceasta vacanta imi face cica la el o surpriza, imi zice de ea de 3 luni de zile, si ar face-o in aceasta vacanta cel tarziu iulie sau august, si banuiesc ce anume si sunt sigura dar nu imi zice ce pentru ca sa nu ma prind cand eu deja m-am prins, este vorba despre un inel de logodna, vrea sa ne logodim, ma iubeste prea mult si zice ca e sigur de ce simte si ca niciodata nu ma va lasa pentru nimic si nimeni in lume, indiferent ce se intampla, zice ca ma iubeste prea mult si nu vrea nu poate sa ma lase in niciun caz indiferent cum sunt eu, si ca surpriza zice el ca o face intr-un loc romantic posibil si ca o sa imi placa la nebunie. voi ce parere aveti? credeti ca e sincer din ce am zis? mai avem noi unele neintelegeri dar ne descurcam bine si ne iubim mult...dau funda la cel mai bun raspuns posibil.

4 răspunsuri:
| Elvina a răspuns:

Ce frumos. Daca il iubesti, iar el simte acelasi lucru. Accepta si bafta in continuare.

| catalino200 a răspuns:

Daca-l iubesti maritate cu el (sper ca esti fata nu?) laughing marog, sentimentele voastre sunt deaspupra a orice, ce simti tu conteaza! Bafta Florylaughing

| FloryTrandafir explică:

Va multumesc tuturor!:*

| Lilianalili a răspuns:

Da,cred ca e sincer, esti o norocoasa..sincer iti spun...ai gasit pe cineva care te apreciaza si iti spune ceea ce simte...e mare lucru