| gabriela15gabigaby a întrebat:

Am si eu o framantare si v-as ruga sa ma ajutati cu ceva sfaturi daca vreti. Deci e un baiat la scoalacare imi place si am fost colegi in generala. Acum suntem amandoi in clasa a 9-a dar nu mai suntem in aceeasi clasa. Faza e ca el mi-a placut dintr-a 5-a si m-a placut si el dar eu consideram ca suntem prea mici pentru o relatie etc. Dar tot nu am putut sa imi iau gândul de la el. In clasa a 7-a am fost din nou foarte apropiati dar nu s-a intamplat nimic. intr-a 8-a ne-am distantat dar acum imtr-a 9-aiar m-a apucat "dorul" laughing si ne-am apropiat din nou. Vin mereula clasa lui in pauze caci am acolo o prietena si vin sub pretext sa o vad pe ea dar de fapt vreau sa il vad pe el. Vorbim si imi dau seama ca exista sanse sa ma placa din nou caci mereu se uita la mine imi acorda atentie si cand suntem intr-un grup doar cu mine vorbeste. Imi e prea frica sa ii spun ce simt sa nu ma respinga, iar apoi nici nu as mai putea da ochii cu el. Eu il cunosc si simt ca probabil ma pace. Mai simt si ca daca nu fac ceva acum il voi pierde si nu vreau. Ce sa ma fac? Un sfat va rog... funda!

2 răspunsuri:
| cool1 a răspuns:

Deci...Clar ti-as spune sa ii spui ce simti dar stiu din experienta ca este foarte greu.Ai putea in prima faza sa ii amintesti de momente frumoase petrecute impreuna.Asa...dintr-o data happy.Si apoi ii spui ceva de genu,, Uite, noi ne cunoastem de 4 ani si suntem amici.Dar eu simt ceva mai multe decat,, camaraderie,,.Mi-as dori ca si tu sa simti la fel.Si orice ai spune acum as vrea sa fie adevarul. Orice mi-ai spune vom ramane prieteni!,, Oricum, trebuie sa ii spui totul din suflet, fara emotii sau frica. Apropo, fa asta cand sunteti singuri.Si daca nu se intampla sa fiti singuri il chemi si ii spui ca trebuie sa vorbiti
Oricum, asa cum ai spus si tu trebuie sa faci un pas in fata ca sa nu faca altcineva un pas in fata(daca intelegi ce zic). Succes!

| gabriela15gabigaby explică (pentru cool1):

Multumesc mult pentru sfat, voi incerca sa il urmez :* sper ca totul va fi bine happy