Eu in locul tau as incerca sa "joc"cartea seductiei! Adica m-as prezenta mereu f draguta, atent aranjata, la moda. fara sa exagerezi; pentru o perioada nu m-as mai uita la el, prefacandu-ma ca nu-l vad si as incerca sa atrag atentia celora cu care iese el, adica m-as face remarcata printre prietenii lui, in asa fel incat sa ma noteze si sa vb despre mine.Atunci cu siguranta vei obtine si atentia lui.De acolo nu va trece mult si vei obtine o intalnire cu el.Succes!(aminteste-ti ca baietilor le place sa "obtina"ei primii ceea ce in "grupul"lor este destul de discutat, de dorit.intr-un grup de baieti exista multa concurenta, mai ales cand e vb despre fete; nu o arata poate, dar barbatii chiar si cei f tinerii nu rezista in fata farmecului feminin! E tot ceea ce vor si asta se mentine pana la moarte! ha ha ha ha. un barbat nu va refuza niciodata o femeie frumoasa.cu exceptiile necesare bineinteles)
Tu te-ai indragostit! e trist! pentru ca s-ar putea sa fi intrat in oarecum depresie din dragoste daca nu razolvi ceva ca sa poti sa fi inpacata alaturi de el... incearca sa fiti iar impreuna si totul se va rezolva de la sine, ai incredere in tine, daca tot ce ai zis tu este adevarat sigur s-a indragostit de tine si tu la fel, deci va urez o relatie frumoasa pana la cassatorie si pana la moarte!
Pai daca`. ai zis ca iti este vecin te,. tot te mai intalnesti tu cu el`.
Poti vb cu el. si`l intrebi cf.il mai chemi pe la voi.sau pe la fratele tau.[inventezi u un motiv.ca xcum ai zis ca este pr cu fratele tauu.]si apoi. vb cu el.despre seara de revelion.
Apoi ii zici sa mai jucati adevar sau provocare [toti trei]. si cand iti pune el intrebare tu.sa-i zici : auzi da nu`mi mai pune intrebarea daca-mi plc.de cineva din cls.ca ti-am zis ca nu`.
si d`akol incepeti discutiaa.[faci u cumva sa plece fratele tau d`akol.:p]
si cand iti vine randul sa-i pui intrebare. pune`i intrebarea daca`i place de cinevaa.
sau daca nu. vb cu fratele tau.[fara sa te vada]. sa-i puna provocarea sa te sarutee.[si atunci vezi ce reactie are]
baftaa>::dd
Buna! Vad ca baiatul te place cu adevarat.De ce nu ii dai voie "sa-si ia revansa" cumva, sa-i dai voie sa te recucereasca. Poate ca constinta din adancul tau iti spune sa-i mai dai o sansa.So,du-te la el! Cred ca s-a schimbat! Succes.
Este o intamplare foarte frumoasa... daca tu inca mai ai sentimente pentru el ai putea incerca ceva bineinteles daca si el te place sau doar incearca sa obtina ceva de la tine. Oricum si eu am fost indragostita de un tip vreo 3 ani si acum cand ne intalnim inca simt ceva pentru el, ne certam mereu, sau radem ca doi prosti. In fine... daca tu crezi ca merita nu renunta la el. Te pup :*, mult succes!(P. S.:nu e ultimul baiat de pe planeta
Gandeste-te daca chiar vrei sa fi cu el. Daca este asa fi cu el. Nu rata momente fericite din viata doar pentru ca ai mai fost cu el si te-ai despartit.(asta daca chiar esti fericita cand ai un prieten)