| adytza_2265 a întrebat:

Buna TPU am si eu o intrebare.Am 12 ani si fumez cam jumatate de pachet de tigari pe zi. Ce sa fac chiar nu stiu sa ma las sau sa fumez? Stiu ca majoritatea o sa imi spuneti sa ma las dar chiar vreau un raspuns sincer plz.

5 răspunsuri:
| andreigroza19 a răspuns:

Acupunctura

| ZoOmy a răspuns:

Trebuie neaparat sa te lasi.straight face stiu pe cineva care s-a apucat de fumat la 13 ani si la 20 si ceva are probleme cu inima din cauza asta.straight face ca sa renunti la fumat poti folosi plasture sau o tigara electronica (are continut de nicotina). Bafta! si ai grija de tine happy

| Bella03 a răspuns:

-Heii.happy

Am aceiasi varsta ca a ta.Dar eu nu fuumez.Ar trebui sa te lasi repede, e cam greu dupa ce ai inceput sa faci lucrul asta.

Am o intrebare, parintii tai stiu lucrul acesta?
Ai grija, s'ar putea sa ai probleme din cauza fumatului.:-s

| NoNameMe13 a răspuns:

Impune-ti efectiv sa te lasi. Tigarile nu sunt deloc bune pentru sanatatea ta, mai ales ca te-ai apucat de la o varsta foarte frageda.
Nu-ti mai cumpara tigari, iar cand ai pofta mananca biscuiti/ seminte/ covrigei.
Incearca un timp sa-i eviti pe cei care vor sa fumeze de fata cu tine. Bafta! :*

| asdasasasas a răspuns:

Lool ma lol la 12 ani am fumat tigari de hartie da nu jumate de pachet laughing am 15 ani si fumex ff rar o_O n-am cunoscut pe nimeni sa aiba sub 13 ani si sa fumeze -_- aaa pe copilu de 2 ani care fumeaza laughing