anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

am si eu o intrebare. Am 16 ani si mama inca ma bate. Acum cateva minute m-am certat cu ea si a inceput sa dea in mine, si eu incercam sa ma apar de mainile ei, dupa a luat cureaua si a inceput sa ma ameninte. Mi-au ramas si urme de zgarieturi pe maini, destul de adanci. Uitati ce vreau sa va intreb. Eu consider ca n-am facut nimic rau aparandu-ma de mainile ei, dar voi? Credeti ca am gresit? Trebuia s-o las sa ma bata?

Răspuns Câştigător
| RainmakerX a răspuns:

Hello.

Stai linistita, nu ai gresit cu nimic.
O sa faci 17 ani... si dupa 18. Oare si atunci o sa te bata?

Bataia nu este rupta din rai asa cum spun unii... Mi se pare o prostie.

Nu ai de ce sa te simti rau ca te-ai aparat, din contra, asa e mai bine.

Sincer, sunt cu putin mai mare decat tine si nu am cum sa-i judec modul de "educare" dar in locul ei mi-ar fi rusine sa ies din casa... Nu e okay, sa stii ca ai o fata atat de mare si ca inca o bati. Ti-a mai si lasat urme pe maini! *no offence, femeia aceea iti vrea binele sau... *

Daca erai nesimtita si iti dadea o palma atunci era okay "worth it" dar asa in niciun caz.

Cum ai ranit-o? I-ai spus cel mai probabil ceva care a suparat-o. Si ce daca? Vorbele se duc!

Dar tu te duci maine la scoala cu acele urme pe maini. Mi se pare absurd, complet absurd ce a facut.

Stai linistita, o sa scapi in curand de aceste "tratamente" crude. Nu ai gresit cu absolut nimic deci sa nu-ti faci griji.
Niciun om nu cred ca ar sta ca o papusa atunci cand este batut.

Ai actionat normal.

Succes!

11 răspunsuri:
| aXy99 a răspuns:

Nu e normal sa te agreseze. Mi se pare o tampenie chestia asta. De ce sa iti bati copilul? Adica ok, in cazuri rare, cate o palma sa zicem ca nu e asa de deplasat, dar sa dai in el si sa scoti cureaua din orice nimic...
Atata timp cat nu i-ai facut nimic, doar te-ai aparat de mainile ei eu zic ca e ok. E totusi parintele tau. Incearca sa discuti cu ea cand o vezi calma si explica-i ca nu se rezolva nimic cu bataia.
Apropo, esti fata sau baiat?

| R0R0 a răspuns:

E mama ta.
Vorba aia : "Eu te-am facut, eu te omor! "

| pufulescu a răspuns:

Nu ai gresit cu nimic, sunt oameni crescuti si traiti in comunism care considera ca bataia e singura metoda de educare!

| Staind a răspuns:

N-ai gresit.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Multumesc tuturor de raspunsuri!

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Da ai greșit foarte rău aparandute deoarece ea știe ce este mai bine pentru tine și dacă ea considera ca meriți bătaie sa și Primești plus ca tu chiar trebuia sa te bucuri ca Primești bătaie deoarece te educa iar asta te va ajuta mai târziu in viața. Eu am 15 ani dar consider ca avem vârstele destul de apropiate.De exemplu eu când stiu ca am greșit cu ceva înainte sa vina mama de la servici iau un scaun niște sforii( pentru a mă lega cu ele când se întoarce de la servici) aduc niște curele, niște nuiele, niște perii, niște mănuși de cauciuc(deoarece dacă le are pe mâna doar mult mai tare decât cu mâna liberă), niște perii etc(zic niște deoarece după ce se întoarce de la munca și mă dezbracă și mă leagă ca sa mă bată mai întâi cheamă niște prietene ca sa mă bată împreuna cu ele face asta cam de cand aveam 5-6 ani așa ca m-am obișnuit sa aduc mai multe) apoi iau o găleata cu apa ca sa ude obiectele cu care mă bat(ca sa doară mai tare evident) apoi când se întoarce de la servici și mă găsește așa își da seama despre ce e vorba mă dezbracă mă leagă de scaun mă întreabă ce am făcut, ii răspund și in funcție de ce ii zic stabilește un timp in care sa mă bată (este între 40min-3ore) Își cheamă prietenele(la început trebuie ca fiecare dintre ele sa mă bată separat in jur de 20 min pentru a se,, incalzii" sau așa ceva zic ele iar abia apoi încep bătaia propriu zisa sincer mi se pare puțin cam stupida faza cu,, încălzirea" dar in același timp mă și bucura deoarece am greșit și sa fiu bătută in plus nu strica ci chiar mă va ajuta). In concluzie ai greșit foarte tare ca nu ai lăsat-o pe mama ta sa te bată și oricum dacă ai greșit ar fi trebuit sa te bată mai mult iar de acum ar trebui sa începi sa ii ceri tu sa te bată sa ii ceri tu asta pentru orice greșeală pe care o faci(dar foarte important este sa fi legată deoarece durerea este așa de mare încât de sbatii in continuu) sa ii spui sa folosească mai multe obiecte(și foarte important ude) și sa ii ceri sa cheme și alte prietene de ex ca sa o ajute Astel durerea va fi mai mare și bătaia mai severa deci mai mult te va ajuta.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Normal ca trebuia sa o lași sa te bată deoarece dacă ai greșit cât de puțin trebuie sa Primești bătaie, mama ta știe ce e mai bine pentru tine, când ai văzut ca a luat cureaua trebuia să te dezbraci sa ii spui sa o ude și sa te bată cu ea pana o rupe. Și eu am tot 16 ani iar eu deformare data când fac o greseala( nu contează car de mică) ii spun mamei mele, aceasta scoate niște nuiele, niște curele și niște bice(are o prietena care lucrează la circ și i le-a cerut ca sa mă bată deoarece și ea își bate la fel fata și știa ca va înțelege), o cheamă pe aceasta(prietene de care am spus mai devreme), pe doamna mea diriginta (suntvfoarte bune prietene deoarece mama este profesoara mea și încă vreo 6-7 vecine cu care o sa mă bată, fiecare își alege un obiect, mă dezbracă mă leagă stand in genunchi de un scaun și mă bate fiecare separat pe rând, cam 30 de minute fiecare. Apoi mă bat toate la grămada timp de 3 ore. Apoi mă dezleagă mergem la un birou mă îndoi la 90 de grade, mă leagă de el apoi toate își iau câte un bici și mă bat toate in același timp aproximativ 5 ore (este extrem de dureros biciul ud iar la fiecare lovitura primită nu mă pot abține sa nu tip, iar la sfârșit mai primesc de la fiecare, separat câte 3 lovituri cu biciul pentru fiecare țipat, evident cu aproximație). După ce mă dezleagă și îmi mai primesc loviturile cu biciul pentru țipete(care in total ajung și pe la 3000, fără sa exagerez dar toate îmi dau câte 3 lovituri pentru fiecare țipat plus ca tip foarte des in 5 ore la o asemenea durere), mă așez in genunchi in fata fiecăreia pe rând și ii mulțumesc pentru bătaie apoi fiecare mai îmi da încă 80 de lovituri cu biciul, pe rând. La sfârșit fiecare, singura timp de 20 de minute in timp ce sunt legată de pat pentru a nu mă zbate de durere și am ceva in gura pentru a nu tipa, îmi mai dau palme la fund și mă apasă pe el deoarece după o astfel de bătaie cea mai fina atingere doare așa ca așa ceva doare... mult mult prea tare, deci bătaia devine mai eficientă. Și eu și ele suntem de părere ca pentru o greșeală merit bătaie la nesfârșit dar nu exista suficient timp așa ca pentru a primi mai multă bătaie pentru Greșelile mele de fiecare data când mă întâlnesc cu o vecina pe scara mergem la ea unde mă leagă de un scaun și mă bate 4 ore cu biciul ud. După fiecare spectacol pe care îl are acea prietena a mamei la circ merg la ea acasă unde mă bate de la ora la care merg care in medie e cam 1-2 mă leagă de un birou și mă bate cu biciul ud și ea, și colega ei de apartament pana la 12 noaptea când merg acasă. La școala după fiecare ora cu doamna diriginta, in acea zi, după școala merg acasă la doamna mea diriginta(care sta singura, asta se întâmpla de 2 ori pe săptămâna ), unde după ce ajungem stabilim o ora pana la care sa mă bată (de obicei mă bate pana dimineața) apoi mă indo la 90 de grade îmi pun mâinile pe genunchi, mi le leagă acolo, apoi mă așez pe o canapea cu capul intr-o perna, in continuare îndoită la 90 de grade cu fundul spre și mă bate cu biciul ud. După fiecare ora cu mama mea care este profesoara de matematica, deci zilnic după ore merg cu ea la baie când școala e goala și mă bate acolo 6 ore cu un bici pe care îl ia la ea și îl uda, dar apoi acasă oricum mă bate zilnic cu biciul deoarece este cel mai dureros. Bătaie de la toate primesc doar atunci când fac o greșeală mai mare (de ex iau 9.90 la un test) dar pentru lucrurile mai mici( de ex dacă la tema nu scriu o litera frumos) mă bate mama legată de scaun cam 4-6 ore cu biciul ud. Iar la tema pentru ora cu doamna diriginta dacă am făcut o greșeală sau dacă am scris o litera urat, seara la ea mai adauga 2 încă o vecina care mă bate și ea cu biciul ud. Succes și nu cumva sa te mai ferești de mama ta, sa ii spui sa nu te mai bată așa puțin și sa insisti tu sa te bata de fiecare data când greșești pentru a le îndrepta cel mai bine, când greșești îți recomand săi spui mamei tale sa te bată legată cu biciul ud deoarece doare cel mai tare și dacă vreodată nu vei vrea săi spui ce ai făcut și mergi la ea și sa faci lucruri care o enervează pana te bate.Iar dacă vreodată nu va vrea sa te bată sa mergi sa rogi o vecina sau o prietena de a mamei sa te bată și stiu ca ar fi rusinos dar îți va face bine.

| MistretulPufos a răspuns:

Nu, du-te, ia cureaua si loveste-o! Arata-i prin ce-ai trecut! laughing SAVAGE

| Mnup a răspuns:

Întrebarea e de ce te-o bătut? Ai umblat cu băieții sau ce?

| ali7777777 a răspuns:

Nu cred ca este nimic gresit in faptul ca te-ai aparat.Incearca sa ii explici ca daca te bate nu rezolva nimic, nu cu bataia se face educatie.In astfel de situatii oricine trebuie sa se apere.

| Mariana0 a răspuns:

Da, a fost o greseala aparandu-te deoarece nu e nimic rau in a primi bataie. E chiar ceva esential in educarea cipiilor. Eu in locul tau as fi luat o curea/nuia/varga/bici, as merge sa ud obiectul, as merge la mama si as recunoste ce m-a facut nu as fi asteptat-o pe ea sa vina sa ma bata, i-as da obiectul ud m-as intinde in pat, i-as supne sa ma lege daca poate si are cu ce si sa imi dea in jur de 100-200 de lovituri cu acel obiect cu toata forta (si sa mai adauge ea lovituri daca considera necesar sau daca nu e prima data cand fac acea greseala). Dupa ce am termina i-as spune sa imi spuna oricand considera ca mai merit bataie in plus pentru ceva si as pleca, lucru pe care si tu ar fi trebuir sa-l faci.