| danutadani65eee a întrebat:

am si eu o intrebare, am 17 ani si am un iubit, fac sex cu el..si acum cateva luni bune a inceput sa ma usture jos,prima oara si prima oara am zis ca nu e nimic grav,si dupa cand faceam dragoste cu el ma ustura, ma durea cand intra prea tare...Nu imi e jena sa scriu,am nevoie de ajutor, am fost si la ginecolog si mi-a dat un tratament pentru 10 zile,un ceai si niste ovule, le-am luat primele 6 zile si in a 6-a zi cand am bagat irigatorul sa spal ma durea extrem si nu am mai continuat,si acum am niste ceai de sunatoare si stau la aburi cu el,si incerc sa ma spal cu bicarbonat, am nevoie de ajutor maxim! nu imi mai place sa traiesc asa

Răspuns Apreciat de Editori
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Trebuie in primul rand sa sistati activitatea sexuala. Apoi sa va intoarceti impreuna la ginecolog. Veti primi amandoi tratament pe care il veti afce complet, indiferent de neplaceri (poate dura 2-6 saptamani), apoi va veti intoarce la ginecolog si, daca totul este in regula, veti primi permisiunea de a avea din nou contact sxeual. daca nu, veti mai continua cu tratamentul, amandoi, pana la vindecare.
Nu numai ca e greu sa traiesti asa, dar e si foarte periculos. Tu, avand actvitate sexuala foarte devreme, esti in categoria de femei cu risc mare de cancer de col uterin. Infectiile genitale, mai ales prelungite (care evolueaza mai multe de 48 de ore fara tratament) sau repetate, incorect sau incomplet tratate, cresc si ele riscul de cancer de col uterin si poti ajunge sa iti pierzi viata la o varsta foarte frageda din neglijenta si prostia de acum.

| danutadani65eee explică:

Am fost eu la ginecolog, au spus ca nu am nimic asa grav, dar ma gandesc ca eu am facut si sex in timpul tratamentului si de asta nu a tinut, dar parca nu mai suport deloc durerea asta, e foarte enervanta

| danutadani65eee explică:

El nu vrea sa mearga la ginecolog

| Brigaela a răspuns:

Atunci nu vei mai putea face sex cu el niciodata. Probabil are boala de la alte partenere si este o bomba biologica. Fa si un test HIV, e foarte posibil sa aveti si aceasta infectie. Si, evident, renunta imediat la orice contact cu el si trateaza-te.

1 răspuns:
| cyupaku a răspuns:

Esti sigura ca nu este o boala de transmisie sexula? ginecologul ti-a luat o lama pentru a stabili exact?