Simplu, stiu ca poate o sa sune urat dar daca asta trebuie sa faci atunci Si eu am patit ceva de genu si uite ce am facut. Daca ea nu vrea sa te lase in pace, fa-o in asa fel incat sa te lase ea singura. Ignoro cat de mult poti. Cand iesi in pauza nu vorbi de loc cu ea, daca zice ceva, incepe sa vorbesti peste ea [ de exemplu zi ceva mai interesant ca sa le atraga atentia la celalte fete], cand iti tere ceva zi ca ori n-ai chef sa il cauti, ori daca iti cere tema zi ceva de genu, ca nu te supara da eu acum nu fac tema pentru jumate de clasa. Cand ai chef sa iesi, cheama restul lumii in afara de ea. Dar sa zici clar pe nume [ de exemplu: Maria, Ioana iesiti afara?]!
Pai sper sa reuseasca si daca nu atunci cel mai bine ar fi sai explici clar ca nu te intereseaza ce zice da sa te lase sa mai iei si o gura de aer fara ca ea sa fie acolo.
Stiu ca suna rautacios, si iti zic sincer eu nu sunt genu de persoana dar uneori atacul e cea mai buna aparare.
Sper ca te-am ajutat >
Sincer ia-o intre patru ochii si vorbeste clar cu ea.acum serios ii zici ca te incurca in tot ceea ce vrei tu sa faci si fara suparare ramaneti prietene dar sa nu mai stea cu tine ca u ai alte lucruri de facut