| katrin7727 a întrebat:

Buna TPU am si eu o intrebare am un par cu prea mult volum si vreau sa scap de volum cum sa fac asta far placa

Răspuns Câştigător
| adelaroman79 a răspuns:

Hey therehappy
Nu ma prea pricep eu la din astea, dar si eu am avut acum vreo 2 ani aceeasi problema[pana m-am tunslaughing] si am rezolvat-o cu uleiuri de par.big grin
Pentru ca daca te dai luni dimineata sa zicem, iti tine parul intins 2-3 zile, si astfel nu trebuie sa te dai prea des, si pe langa asta sunt si bune intaritoare pentru firul de parhappy
La uleiuri nu dau nume, fiindca s-ar putea sa nu ti se potriveasca sau sa nu-ti placa, te las pe tine sa-ti alegi ce aroma vreihappy. Iti poti comanda de la Avon, Oriflame sau Metropolitan.happy
Puupici:*:*
Funda daca crezi ca te-am ajutat!happy

3 răspunsuri:
| alexaaa a răspuns:

Buna! esti prima pers pe care o aud ca nu-i place ca are prea mult volum la par.eu te sfatuiesc sa iti folosesti volumul pentru a crea coafuri frumoasewinking. foloseste o spuma speciala pentru volum, si asa il vei putea aranja si crede-ma ca va arata ff bine.sunt multe fete care si-ar dori sa aiba volum la parwinking

| AngelOnEarth a răspuns:

Incearca sa piepteni parul umed cu o perie in timp ce il usuci, astfel parul isi va pierde elasticitatea si nu va mai avea atat de mult volum.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Spune-i coafezei sa-l fileze din volum nu din lungime>