| OnlyTheScript a întrebat:

Am si eu o intrebare. Baietilor le plac fetele care se baga prin football? Vreau sa spun la galerie. Pun intrebarea asta deoarece azi baietii din clasa mea jucau football pe teren, iar pe mine nu stiu ce m-a apucat si am inceput sa le tin galeria: " Pase lui Bogdan, da la Razvan! Hai, hai, hai! Mai cu talent oameni buni ne faceti scoala de ras! OWWWWWW! Dicu, cartonas rosu! AFARA!"..mda..ceva de genul. oare a picat bine ca o fata sa faca asta? Mie de colegii mei nu imi este rusine si mie una imi place sa le tin galeria. Stiu ca la un moment dat, Alex a zis : "uite, avem si comentatori:))
si Cosmin a tipat la mine sa tac :)).

3 răspunsuri:
| Less_Ray_1990 a răspuns:

Ii incurci asa nu nu daca vrei sa ti galerie incurajeazai nu urla ba tampitula da ma pase la ala ca e si normal sa nu te placa incurajeazai asa hai baieti faceti praf stiu ca puteti etc nu mai comenta actiunile lor sau cand rateza tu incurajeazai

| OnlyTheScript explică (pentru Less_Ray_1990):

Dar ei au inteles ca practic eu imi cam bateam joc de ei.laughing.dar nu prea imi fac ei nimic ca majoritatea sunt de treaba

| TPU3455353576 a răspuns:

Daca esti fata nu te baga in treaba baietilor fa-ti maciajul si toatea aceste ce fac fetele