Stai linistita o sa-ti vina daca nu-ti vine pana la 15-16 ani sa te alarmezi...ori cum cred ca esti o bucuroasa ca nu stai in fiecare luna cu grija sa nu te patezi si etc. Succes!
Depinde si de cat esti de dezvoltata, poate pari dezvoltata dar nu esti din alte puncte de vedere. Eu una am avut "norocu" prin clasa a 8a, vreo 14 ani aveam. Dar crede-ma, mai bine nu te grabi. Nu e nici o bucurie. Pana la 18 ani ai timp.
Si eu eram dezvoltata la 12 ani si nu mi-a venit... si eu eram putin agitata dar mi-au zis prietenele sa nu ma alarmez. Mi-a venit la 14 ani
Dar era mai bine fara pentru ca trebuie sa fiu tot timpul pregatita...
Depinde de organism, nu exista o varsta exacta la care va veni ciclul. La unele fete le vine deja la 9 ani, pe cand altele menstruatia apara abia pe la 16. Nu-ti fa probleme, iti va veni si tie.
Ciclul apare intre varsta de 12 si 16 ani, dar sunt si persoane carora le vine mai repede sau mai greu.Nu trebuie sa iti faci griji
Depinde si de organismul tau. Unor persoane la vine la 12, altora la 14.Nu trebuie sa te grabesti pentru ca e destul de dureros. Bucura-te ca esti cum esti.
Sper ca te-am ajutat!
La 13 ani cel tarziu iti vine Si eu sunt dezvoltata, intotdeauna am fost, dar mi-a venit doar la 13 ani...