Hey SALUT! Stiu exact prin ce treci, am patit-o si eu, dar am trecut peste cu greu, insa am trecut.Acum ce vreau sa iti spun inainte sa raspund la intrebari, este ca aici prietenii si ambitia ta de a pune capat suferintei joaca un rol important in aceasta treaba.
1) Da, tot timpul va exista o solutie care te va face sa o uiti, de ce nu incerci sa iti gasesti pe altcineva? Asta este cea mai indicata solutie, daca iti gasesti pe altcineva incetul cu incetul sentimentele pentru ea vor disparea si tu vei incepe sa o iubesti pe fata cu care vei fi [ai spus ca esti "mare gagicar" deci nu ar fi asa de usor].
2) A trecut 1 an de cand v-ati despartit, daca e nepasatoare si indiferenta fata de tine, nu te mai poti impaca cu ea dupa mine, si nici nu ar trebui!
3) A trecut mult timp pentru ca esti la prima dragoste, aia e cand iubesti cel mai mult o persoana dupa mine, bineinteles pana ajungi la cea cu care o sa te casatoresti. 8 luni, e ceva dar asta inseamna ca te-ai gandit numai la ea, mai sunt fete pe lumea asta, te asigur, o sa iti gasesti sufletul pereche.
4) Hmm, cu fata cu care o sa te casatoresti, o s-o iubesti si mai mult O sa se mai intample, stai calm
Ar trebui sa scrii un roman despre astapentru ca povestea asta e chiar palpitanta
Scuze dar nu mi s-a intamplat asta niciodata asa ca nu stiu ce sfaturi sa-ti dau, orice sfaturi ai alege succes
Ar trebui sa scrii un roman despre pentru ca povestea asta e chiar palpitanta
Scuze dar nu mi s-a intamplat asta niciodata asa ca nu stiu ce sfaturi sa-ti dau, orice sfaturi ai alege succes
Ma abtin cu greu sa nu fiu rautacios...in fine, esti in clasa a 8 a si gandesti chiar ca si o planta.de ce ai luat pastile? stiu ca e greu dar trebuie sa treci peste, daca nu o sa te ratezi...mai uitate in jurul tau ca mai sunt enorm de multe fete.bafta
Mz joshua, pana acum ai raspuns cel mai frumos xD, raman dator merci din nou alte pareri? [ btw : la 2 : nu e nepasatoare, la 1 : am fost "mare gagicar" cand am dat d ea am incetat cu schimbatul fetelor ]
Pai aceea solutie ar fi sa iti tii mintea ocupata cum ar fi sa iti petreci timp cu prietenii, si pentru a te impaca cu ea trebuie sa ii zici ca ai gresit cu toate ca doare si nu ai uitat-o deoarece ai tinut la ea si nu stiu ce iti rezerva viitorul se poate sa te mai indragostesti.