| AdaElla a întrebat:

Ce sanse am sa fiu cu un baiat de 17 ani? (eu am 15) Ma inteleg destul de bine cu el. Dar problema este ca a fost la mine acasa, am stat, ne-am uitat la tv, am vorbit..etc. iar el a incercat la un moment dat sa ma sarute iar eu l-am respins si i-am spus ca nu ma sarut cu un baiat decat daca sunt cu el. Atunci nu parea ca s-a suparat dar...nu stiu ce sa mai cred. Eu cred ca ma place, deci intrebarea ar fi cum as putea sa in cuceresc, sa fiu cu el? Multumesc anticipat. P.S. Fara comentarii rautacioase, doar raspunsuri sincere. happy dau funda :*

13 răspunsuri:
| mona a răspuns:

Pai vorbeste cu el, spune-i ce simti, daca te place asa cum presupui sanse sunt sa fi cu el

| SantaAndrei a răspuns:

Incearca sa il saruti tu, o sa isi dea seama ce ai de gand

| MishikiCrisy a răspuns:

De ce sa il cuceresti daca ai facut-o deja? big grin Ca doar de aia a incercat sa te sarute.

| neutrino a răspuns:

Sansele tale depind de sarmul si inteligenta ta. Dupa cum ai dovedit insa, nu ai sanse decat pentru o aventura.

| h3r a răspuns:

Răspuns foarte sincer, deloc răutacios.
De ce l-ai repins? Băiatul pentru sărut și alte cele a venit la tine, iar tu ai acceptat.

| Cristiann25 a răspuns:

Cel mai bine e sa lasati BAIATUL sa va cucereasca fetelor! Vorbesc la general pentru ca sunt mai multe intrebari de genul.
Nu mai e nimic ciudat sa faca fata primul pas in ziua de astazi DAR cand face lucrul asta uneori e luata mai de fraiera! Ai grija, succes!

| Anonimaa77 a răspuns:

Hey :*.Si eu cred ca te place daca a vrut sa te sarute^^. Ai putea sa il intrebi daca vrea sa fie cu tine sau sa dai semne ca si tie iti place de el.
BAFTA!:*

| RalucaOxii a răspuns:

Daca a vrut sa te sarute inseamna ca ii place de tine.Dar cel mai bine ar fi sa vorbesti cu el.Eu de exemplu am 15 si prietenul meu face 18 in varabig grin:* deci ai avea sanse.winking Tinand cont ca el a facut primul pas.

| Denisadeny1 a răspuns:

Pai daca a incercat sa te sarute presupun ca vrea sa stea cu tine deci nu trebuie sal mai cucercesti. asta e parerea mea si inca ceva fi deschisa cu el si spune-i ce simti asta ii va placea.

| AdaElla explică:

Eu nu ma asteptam sa ma sarute avand in vedere ca noi eram doar prieteni si a fost o reactie de moment...m-a luat prin surprindere reactia lui.

| AdaElla explică:

Multumessc de sfaturi dar niste metode concrete prin care sa ii atrag atentia asupra mea si sa il cuceresc astfel incat sa vina el sa ma intrebe daca vreau sa fiu cu el, imi puteti da?

metode care sa persiste in timp, nu doar pentru o aventura, neutrinowinking

| AdaElla explică:

Multumesc de sfaturi... da, sunt indrazneata, dar ar vrea sa il surprind cumva cu un sarut. ce ar trebui sa fac? sa il invit la mine, sub un pretext si la un moment dat sa-l sarut? dati-mi cateva idei. multu anticipat. :*

| AlleScumpy a răspuns:

Daca a vrut sa te sarute cu siguranta isi doreste sa fie cu tine deci iti va fi usor. Daca esti indrazneata...in timp ce vorbiti despre ceva uitate adanc in ochii lui si sarutal, daca nu esti indrazneata, du-te la el si spune-i ca iti pare rau pentru faza cu sarutul si spune-i ca te-ai mai gandit si ca ti-ar placea sa fi cu el.Sar putea sa incerce sa te sarute, dar daca nu o face stai calma, doar si-a pierdut elanul, dar are el tot timpul din lume sa te sarute!winking