Salut.
Eu sunt uneori mai nebunatica , cam amuzanta intr-una, iubitoare [cam prea, ceea ce urasc la mine ], da' cand vreau sa oftic pe cineva incep sa am fite, sa fiu fitoasa .
Nu ascult pe NIMENI [din clasa, de afara] decat pe maica'mea [nici pe ea aproape ].
Imi place sa zambesc intr-una, uneori mai mint persoana respectiva [de obiceei, cand mi'e lene sa fac ceva, ii spun mamei "fac mai incolo" ].
Nu-mi plac increzutii aia din clasa. Eu sunt mai "nebuna" asa . Imi place distractia, nu'mi plac emokidii .
Eu mai am momente cand sunt trista [din cauza asta sunt sensibila, alt defect ce'l urasc! ], pun totu' la suflet, dar TOTUL .
Mie imi convine cum sunt asa. Nu m-asi schimba nici daca mi'ai da 100 de acadele, sau mi'ai da un milion de bani, sau eu stiu ce. Imi iubesc comportamentul, ma iubesc pe mine [bine nu's pe invers], ma iubesc pe mine asa cum sunt.
Ha... am lungit-o! Pa >
Good question
Imi place intr-un fel sau altul.
Stiu cum sa abordez baietii si de asta ma consider norocoasa:X
In rest sunt aproximativ normala.
Nu am multi prieteni si de aceeas as vrea sa fiu mai sociabila
dar ma multumesc si asa
Eu am un comportament destul de ciudat.Depinde foarte mult de starea pe care o am.Acum sunt o fire linistita, calma si ascultatoare iar dupa accea devin o fire destul de nebunatica plina de glume si de facut baza.Sincer imi place comportamentul meu asa cum este deoarece ca pot sa fiu si calma si nebunatica in acelasi timp.Bine nebunia are si ea o limita.Eu nu fac nici macar ce zic parintii, daca ai mei incep cu aberatii incep sa ma plictisesc si foarte frumos ies din casa.Fite nu prea am pentru ca consider ca am trecut de varsta lor, sunt doar pretentioasa. Da in general imi place sa fac baza si sa ma distrez din plin.
Eu? Sunt ...nici macar eu nu pot sa spun cum sunt.
De obicei sunt foarte saltareata, glumeata, nebunatica, Mereu cu zambetul pe buze etc.
Colegii mei imi reproaseaza mereu faptul ca nu m'au vazut trista sau plangand niciodata, de la inceputul clasei I.
Pentru mine nu exista limite si/sau reguli. Adica exista, dar doar cele create de mine.
Ma inteleg bine cu toti cei care nu ma enerveaza [adica cei care nu sunt narcisisti, fitosi, increzuti etc.].
Sunt lucruri care mie imi plac, iar pentru altii sunt tampite/urate s. a. m. d.
Sunt ciudata, recunosc. Dar ma simt unica prin comportamentul meu.
Mai am momente cand sunt sad, dar prefer sa stau ascunsa in momentele astea sa nu'mi stric reputatia de fata vesela.
Sunt dificila si cateodata grea de cap.
Sunt razbunatoare. [asta nu imi place. ]
Am momentele mele in care sunt mai sensibila.
Dar mie imi place personalitatea mea. De ce sa mi-o schimb? Asa am crescut eu, asa sunt obisnuita sa fiu. Nu as schimba la mine nimic[legat de personalitate ...ca de cum arat... ]
Bye bye! :*
Sunt un om calm, prietenos si de obicei pasnic. Dar pot deveni foarte usor agitat. De obicei sunt cuminte, nici timid insa nici genul indraznet, nebunatic. Undeva pe la mijloc. Daca ar fi sa pot schimba ceva as vrea sa fiu un pic mai indraznet, sa invat sa ma distrez mai mult. Oricum, am un set de valori la care nu voi renunta.
Bună.
Fiecare om este individual în felul său şi trebuie să se simtă bine în pielea lui.
Aşa şi tu, şi eu, şi toţi ceilalaţi.
Poţi consulta cele patru temperamente ale omului şi poţi afla unde te încadrezi (coleric, melancolic, sagvinic, flegmatic).
Pa, pa.
Comportamentul poti sa til schimbi singura daca ai vointa, asta am sa incerc si eu de azi inainte...deoarece eu de felul meu sunt copilaroasa,vreau sa fiu cea mai buna,rad mereu,cateodata prind fite cand ii critic pe unii sau imi iau apararea.Mi-am dat seama cand mi-am pierdut cea mai buna prietena si e tare dureros,in clasa mea exista multi cu invidie. daca inveti bine te invidiaza, daca esti frumos te invidiaza, daca spui ceva bun e la fel.Tu poti sa te schimbi cu ajutorul tau si a celor din jur.pentru ca ei daca se comporta urat cu tine vrei si tu sa fii ca ei... mie imi place cum sunt, dar celor din jur nu le place chestia asta si trebuie sa ma schimb pentru ei ca sa ma sufere. oricum daca m-as schimba tot aia ar fi.dar incerc sa vad cum va fi.
LuminitaRoz întreabă: