| purplegirl1234 a întrebat:

TPU, am si eu o intrebare: Cum sa fac sa nu mai pun la suflet toate tampeniile, adica sufar pentru oricine si incerc sa fiu prietena cu toata lumea si sa ajut pe toata lumea... nu stiu cum sa fac sa nu mai sufar pentru ca ma afecteaza mult! [ va rog raspunsuri serioase ]

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pai, sunt baiat si nu stiu prea bine la ce te referi tu dar mie mi se pare ca intorc mult prea mult obrazul.Incearca metoda favor contra favor cand te ajuta cineva ajuti si tu cand nu, nu.Si incearca sa intelegi ca sunt prieteni pentru care merita sa suferi si sunt cei de care trebuie sa te feresti.Nu stiu cati ani ai dar o sa iti dai seama in timp ca daca te areti slaba o sa fie rau pentru tine. Si uite un citat foarte frumos nu mai stiu al cui e "Arata-te puternic cand esti slab si slab cand esti puternic".A da, nu incerca sa ajuti pe toata lumea, nici ea nu te ajuta pe tine.Bafta!

4 răspunsuri:
| IngerulSiDraculTau a răspuns:

Pi simplu te faci si tu mai rea si numai sari in ajutorul nimanui, numai pune suflet in nimic si implicate daca se poate deloc. funda?

Răspuns utilizator avertizat
| purplegirl1234 explică:

Multumesc!

| Raluca_9880 a răspuns:

Fa ce fac si eu! Daca esti suparata [ de ex prietena ta s-a despartit ieri de prietenul ei si tu suferi] incearca sa te calmezi asculta niste muzica citeste un articol dintr-o revista mananca o prajitura sau fa ceva care te face fericita, pentru ca daca tu esti fericita o sa ai putere sa o poti intari si pe prietena ta in suferinta. Sper ca te-am ajutat.