| Lavvy a întrebat:

Am si eu o intrebare: cum stiu daca un baiat ma place? Astept raspunsurile voastre! Fundita pentru cele mai bune raspunsuri

Răspuns Câştigător
| RChirilaaa a răspuns:

Buna! Daca baiatul se uita insistent la tine, iti zambeste, si vorbeste frumos cu tine, atunci sigur e indragostit...Eu zic sa zambesti inapoi, si isi va da seama ca si tu il placi (doar in cazul in care bineinteles il placi). Eu iti zic succes si sa faci repede o cucerire big hug

6 răspunsuri:
| CristiB93 a răspuns:

Daca un baiat te place acela cauta sa fie tot timpul in preajma ta vrea sa vorbeasca mult cu tine te priveste intens se comporta frumos iti vorbeste frumos este tot timpul de acord cu tine si nu te contrazice.

| Lavvy explică (pentru CristiB93):

Mersi pentru raspuns chryystyyann

| Baiatde13ani a răspuns:

Eu am 13 ani. Si cand plac o fata incep sa o contactez prima oara.Iar apoi incerc sa ii cunosc anturajul. Daca te priveste fix in ochi inseamna ca nu ii este rusine sa iti arate asta.Incearca sa ai contact vizual cu el si o sa iti dai seama.Nu toate sfaturile se potrivesc deoarece sunt firi diferite. Have Fun!

| Lavvy explică (pentru Baiatde13ani):

Mersi Baiatde13ani! Nu m-am gandit la asta pana acum...

| joojoo a răspuns:

Dapzzz asa este cum zice chryystyyann ca si eu am trait asta

| Lavvy explică (pentru joojoo):

Da, dar... stiti... baiatul de care vorbesc i-a placut de mine acum cateva luni si nu stiu daca m-ai ma place.