| AndaBăă a întrebat:

:* Am si eu o intrebare. big grin
Să incep : am participat la un concurs pe facebook si am castigat ..in fine. Acea persoană care a organizat concursu' a pecat la mare si vine pe 8 august si a spus sa-i reamintesc atunci sa-mi puna coletul si sa-i las datele. Și acum vine si intrebarea : Ce date trebuie să i le dau pentru a primi coletul? Știu că trebuie localitatea, CNP [ cred] aș vrea mai amănunțit. FUNDA! :*
Mulțumesc :*

Răspuns Câştigător
| drogh a răspuns:

Esti sigura ca ceea ce faci este bine? Sunt niste date importante care nu trebuie sa le dai orisicui. Daca este doar o pacaleala? In fine, daca esti fer convinsa, trebuie : Localitatea, strada, scara, apartamentul si numarul, CNP si seria din buletin + un nr de telefon.

4 răspunsuri:
| mona a răspuns:

Teoretic ar trebui numai numele, numarul de telefon si adresa, ai grija cu cnp-ul sa nu fie teapa, mai bine intereseaza-te la un oficiu postal daca intr-adevar trebuie si datele din buletin

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Numele complet si adresa ta completa. Dar, esti sigura ca nu este o farsa? Sa nu te trezesti cu un spargator la usa. E mai bine, ca astfel de pachete sa le primesti la Post Restant.

| Dєєa a răspuns:

Numele tau si adresa

| Athée a răspuns:

Adresa completa, si numele complet.