| euatat a întrebat:

Buna TPU am si eu o intrebare daca sunt putin cam urata si nu ma imbrac nu prea fain ca nu prea am bani de haine se uite vre un baiat la mine o preitena mi a spus ca ma imbrac urat ce sa fac va rog sa ma ajutati urgent dau funda!

Răspuns Câştigător
| DoodleEver2 a răspuns:

Intr-o situatie asemanatoare sunt si eu si prietena mea, dar nu inseamna ca ai ajuns la capatul puterilor. Intra pe site-uri de moda, vezi ce e in trend, ce se asorteaza si impreuna cu cineva care chiar iti este prietena ( nu cu cea care ti-a spus ca te imbraci urat pentru ca ea nu iti este prietena ) si incercati amandoua sa gasiti ceva in dulapul tau care sa te avantajeze si in acelasi timp sa fie in pas cu moda.

In legatura cu "sa se uite vre un baiat la mine " nu incerca sa alergi dupa baieti, nu se vor uita niciodata la tine in felul asta, si te vor place exact atunci cand ti se va acri de ei, lasa-i sa te descopere

Succes, spune-ne ce ai rezolvat

O zi buna :*

3 răspunsuri:
| Liviu a răspuns:

Eu ca barbat iti zic...
Nici pe mine nu ma avantajeaza asa tare aspectul, insa eu mizez pe maturitate pe gandire, eu par copil nu imi dai mai mult de 15 16 (bine acu par mai matur ca mi-am lasat barba dar nu asta e discutia acum)
Faza e ca... cine te va place, te va place nu dupa cum te imbraci si ce iti expui, ci de cum te porti, felu tau de a fi.
Crede-ma stiu ce spun, prietena ta daca iti mai zice ca " esti saraca, esti urata "
Spune-i ca asa cum esti tu, traiesti pe langa cei destepti, frumosi, cu bani si cu masini, ai si tu loc pe langa ei.
Spune-i ca nu iti doresti sa fi perfecta, iti doresti doar sa ai un loc in societate, nu tanjesti dupa atentie cum o face ea. si ii inchizi pliscu daca vrei sa mai vorbim da-mi idd tau in privat happykiss

| Alesssya a răspuns:

Du-te la un Second -Hand din apropiere sau un magazin care are preturi mici si cu siguranta vei gasi acolo lucruri la care nici nu te astepti, cauta frecvent lucruri ieftine dar frumoase, sunt o gramada crede-ma! Si in primul rand trebuie sa fii frumoasa pentru tine, nu mai asculta ce zice lumea! Funda!?

| euatat explică (pentru Alesssya):

Mulumesc tuturor care imi sunt alaturi