Eh bine, aceasta fiinta pe are tu o descrii nu este om, ci ANIMAL! Cum sa dea in voi asa, ca ii vine lui? Firar ea de proasta crestere! Se spune ca un om rau este rau din cauza ca are ceva pe suflet.Dar tu spui ca face asa de cand s-a mutat din clasa voastra.Atunci e stricat la cap Si ce fel de diriginte mai e si asta care nu face nimic?! Asa mi se intampla si mie la fizica(tot cls a 7-a sunt si eu).O fata, care e sefa la fizica(adica ea scrie absentii, notele etc)are pica pe mine ca iau note usor si repede fata de ea.Intr-o zi, am luat un 10 la fizica,iar ea nu mi l-a trecut in caiet. Scorpia! I-am spus profesorului, dirigintelui, dar nimic! Ah, da! Nu iti fie frica sa-i spui mamei tale! Caci daca ii spui ei s-ar putea sa rezolvi problema aceasta.Ea fiind adult se poate lua de acest copilas "dracalas" fara ca el sa poate sa comenteze la ea. Sper ca te-am ajutat! P.S:Stiu cum e(motivul mentionat mai sus) si stiu cum e sa fii practic, discriminat! pa-pa! :*
Mai bine sa fii ciudata decat sa ramai cu frica de acel baiat sau animal cu l-ai caracterizat. Vorbeste cu mama ta, chiar si faptul ca dirigintele nu a luat nici o masura. Daca acelei persoane i se pune pata intr-o zi si va da cu capul de perete? Atunci o sa te mai gandesti ca o sa ti se spuna ciudata pentru ca ai vorbit cu mama ta? Eu sper sa nu se ajunga pana acolo!
Multumesc mult, dar stii si in clasa care era inainte la fel se comporta doar ca acolo era o fata de care era frica lui si care il batea.La noi in clasa nu da nimeni in el. Oricum dirigintele nostru nu se ocupa de nici o problema din clasa, nici cand se furau bani.Mereu ne spune sa ne ocupam noi.E profesor de sport.
Pai si de ce nu da nimeni in el?! Nu trebuie sa traiti cufrica de acest animal. Daca cerdeti ca puteti, puneti-va toti cu el si o sa vedeti ca s-ar putea sa inceteze.Dar violenta nu e o cale de rezolvare.Ti-am zis mai bine spune-i mamei tale caci ea se va putea lua de el fara ca ala sa poate cometa! Funda?
Da' vorbiti cu directoarea, cu parintii, nu mai stati ca pietrele fara sa faceti nimic. Poate reusiti sa faceti ceva cu inadaptatul asta.
Succes!