| AlessiaAlee a întrebat:

Bună TPU am și eu o întrebare de câteva luni aproximativ 9 luni am cunoscut un baiat care este din alt oraș nu locuiește unde locuiesc și eu dar venea la alti băieți și la alte fete și la un moment dat a început să vorbească și cu mine (eu sunt o fată puțin mai retrasă gen nu îmi place să vorbesc cu băieți fiindcă nu am doar 15 ani și vreau să mă concentrez mai mult pe studii) după un timp mi-am dat seama că lui îi place de mine și mi-a spus și prieteni de-ai lui.
Cu băiatul respectiv glumeam, râdeam, ne jucam tot felul de jocuri cu prietenii noștri și de câteva săptămâni i-am dat cerere pe Facebook și el m-a sunat pe messenger iar eu nu i-am putut răspunde fiindcă eram ocupata așadar i-am scris că nu pot, mai către seară m-a sunat iarăși dar nu i-am răspuns fiindcă eu nu am mai vorbit cu niciun băiat la telefon fiindcă nu am avut nicio relație ( am mai vorbit cu câțiva băieți prin mesaje dar doar atât) și acum nu știu ce să fac sa îi scriu că sa nu de supere ( de când mă sunat ultima oară nu am mai vorbit cu el și a trecut ceva timp)
Vă rog ajutați-mă fără vorbe răutăcioase și lipsite de importanță.
Mulțumesc

Răspuns Câştigător
| RainmakerX a răspuns:

Raspunde-i daca vrei.
Nu ai ce sa pierzi. Daca vorbesti cu el asta nu inseamna si ca o sa fii impreuna cu el.

Pentru asta trebuie sa mai parcurgeti niste pasi.
Momentan sunteti doar cunostinte deci depinde de tine daca vrei sa avansezi sau nu. *adica daca ii raspunzi sau nu*

Nu conteaza ca a trecut mult timp ...inca iti poti cere scuze probabil.

1 răspuns:
| amelliaro a răspuns:

Ai încredere în tine, doar tu ești în măsură să ști ce anume este bine pentru tine, ce anume te face fericit sau îți provoacă rău. Nimeni nu ar trebui să te facă să îți schimbi opinia, părerea ar trebui să fie a ta și doar a ta. Dacă ajungi într-o situație delicată doar tu vei ști ce ai cu adevărat de spus, ce ai cu adevărat de făcut. Ai încrede în propria ta putere și judecată. (http://amellia.ro/crede-in-tine/)