| Bya132 a întrebat:

Am si eu o intrebare.De ce sunt copii atat de terorizati de Miley Cyrus. Ce este atat de special la aceasta?

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Copiii: Sunt mici, adorabili, dragalasi, vad viata in roz si se uita la desene animate. Din aceasta cauza au descoperit Hannah Montana si de acolo, normal, au inceput sa o simpatizeze pe `eroina` principala.

Baietii: O adora pe Miley mai mult ca persoana, decat ca artista. Persoana nu ma refer la caracter, atitudine etc pe care categoric nu le cunosc, ci la fizic.Miley este foarte frumoasa, iar de aprox. 1 an-1 an si ceva de cand a inceput sa se dezbrace mai mult pe la TV, prin videoclipuri, prin concerte etc, e clar ca a castigat mai mult public masculin.

Fetele: O invidiaza, clar, si incearca sa o copiezehappy

5 răspunsuri:
| LolaKissTheGirl a răspuns:

Bun venit pe TPU >big grin

| LolaKissTheGirl a răspuns:

Pai, in prezent adolecenti sunt innebuniti dupa trenduri ca: Justin Bieber, Lady GaGa, Miley Cyrus si Twilight, uitand de: Harry Potter, Katy Perry, Rihanna, Beyonce, etc.
Oricum bun venit pe TPU!

| Mandy a răspuns:

O sa-ti spun exact de ce
ea a facut un serial, in care era surprinsa in cele mai frumoase ipostaze, era fetita tatei, canta cantecele, ma rog, serialele astea au facut-o in ochii copiilor marea vedeta care e
Saracii copii, ce sa le faci daca-s asa de redusi mintal, incat sa isi dea seama ca in viata ei reala e altfel, si ala e un rol, pe care-l joaca :-J
laughing [scuza-mi expresiile blushing]

| NuConteazaCineSunt a răspuns:

Nu stiu ce vad copiii atat de special la aceasta fata.Eram obsedata de ea, dar mi-a venit mintea la cap, si acum stiu ce tarfa e.Are bani, nu are ce face cu ei si se imbata, fumeaza, pozeaza in playboy, se dezbraca la concerte, isi i-a fuste scurte ca sa ii se vada..., etc!
Nu stiu ce am vazut la ea, doar daca imi plac unele melodii mai triste de dragoste, dar si alea ehhh.
E o fata care nu stie ce sa faca cu banii, si curand o sa dispara de pe piata mondenalaughing ca sa zic asa, desi nu va disparea prea curand din cauza pozarii ei in playboy si toate chestiile prostesti care le face!
Se ia dupa proasta de britney spears sau cum s-o scrie numele eirolling on the floor
E enervant sa vezi ca vedeta ta preferata e o tarfalaughing
Adica fosta vedeta:-& preferata:-&

| GaBBiii a răspuns:

Chiar nici eu nu stiu...
A aparut pe programul ala tv Dysney Channel cu titlul"Hannah Orfanna"[laughing]