| Yulik2003 a întrebat:

Deci, va spun pe de-acum ca am 14 ani. Vreau duminica asta sa ma intalnesc cu o prietena. O plac foooarte mult, si cred ca si ea pe mine. Noi doi ne-am intalnit DOAR O DATA, la aniversarea unui prieten, si de atunci, tinem legatura pe Facebook la zi. Simt de parca o cunosc 'de-o viata'. Asta e mai mult o intalnire, dar nu de genu' ala de indragostiti. Nu ma apuc pe de-acum de romante, dar ce as putea face sa ii fac o impresie buna despre mine? Nu imi ziceti de flori, ca nu e genu' sa primeasca asa ceva. Ma gandeam sa o scot la un suc...

Răspuns Câştigător
| CristinaCMH a răspuns:

Buna! Da, scoate-o la un suc si o prajitura asa va veti "cunoaste mai bine" pentru ca pana vine comanda.....stii si tu

3 răspunsuri:
| SilviaPunct a răspuns:

Sucul suna ok din punctul meu de vedere.

| DralyaDary a răspuns:

Depinde de caracterul ei, daca e o tipa de genul care nu e timida si feminina e clar ca nu merge sa o duci la un film, dar daca e, ar putea sa mearga. Daca e genul * mai rebela* ar merge sa o scoti la un suc si dupa o plimbare prin parc, poate, imi dau si eu parereawinking.
Pai daca vrei sa-si faca o impresie buna despre tine, ar trebui sa te comorti frumos cu ea si sa nu o faci sa se simta jenata sau sa nu se simta in largul ei, adica cum ai zis si tu, sa te compori de parca v-ati cunoaste de o viata. Si mai ales fii tu insati, nu te de mare si tare si nu zi cine nu esti, nimanui nu-i place asta.
Bafta la intalnirewinking