| allexxys a întrebat:

Buna TpU am si eu o intrebare, (defapt eu o consider mai mult o problema sau un defect dar ma rog...) Unghiile mele sunt foarte moi, se rup repede si habar n-am cu ce tratament sa le mai hranescsad Ajutati-ma si pe mine cu niste sfaturi; ce tratament imi recomandati sau ceva de genu? >-dau fundita la cele mai satisfacatoare raspunsuri.
Multumesc:X:X:X

Răspuns Câştigător
| EuTeAjutÎnPermanenta a răspuns:

Ai incercat aici? :D
http://healthy.kudika.ro/......liate.html

10 răspunsuri:
| FemeiaPisică a răspuns:

Incearca uleiul de richin, ajuta si la cresterea parului dar ajuta si unghiile.

| allexxys explică (pentru FemeiaPisică):

Uleiul de richin il folosesc la parbig grin nu stiam ca este bun si pentru unghii! mersi mult ca mi-ai spus:*

| FemeiaPisică a răspuns (pentru allexxys):

Este bun pentru par, unghii si digestie! Inainte de culcare aplica uleiul de richin pe unghii.

| LolaLollita a răspuns:

Eu folosesc de la Lady's lacuri de unghii tratament: Isabelle Dupont si Impala. Le am pe cele cu: vitamina e, calciu, extract de alge, intaritor si intaritor 3 in 1.

| allexxys explică (pentru LolaLollita):

Ms mult pentru raspunsul tau:* si pentru efortul depus. o sa le incerc curandtongue

| ღSecretღ a răspuns:

Tratamente nu prea stiu, dar daca te dai cu lac ele devin mai rezistente, tio zic din propria experientawinking

| allexxys explică (pentru ღSecretღ):

Sa stii ca am incercat si chestia asta timp de o sapt sh sunt la fel... Dar totusi Ms pentru efortul depuSS :*:*

| ღSecretღ a răspuns (pentru allexxys):

Cp :*, imi pare rau ca nu prea ti-am fost de ajutor sad

| allexxys explică (pentru ღSecretღ):

Eee asta e se mai intampla, oricum sa nu-ti paratongue... poate alta data...
:X:X