VAiiiiiiii daca ai stii cat de normal e! Vorbesc serios.indiferent de motivul despartirii voastre daca inca te mai gandesti la el insemna ca ceva sentimente pentru el inca mai exista! Cum spui chiar sa iubesti! Dc sa nu fie normal? e ceva perfect omenesc. Uite daca vrei sa treci peste asta cred ca cel mai bine ar fi sa te relaxezi, sa-ti ocupi cat mai mult timpul si sa razi cat mai mult. FUNDA?
Buna,bineinteles ca este normal, in astfel de cazuri conteaza foarte mult care dintre parteneri a hotarat sa spuna STOP! Poate ca tu nu ai vrut sa te desparti de prietenul tau insa intotdeuna, in relatiile de lunga durata fiindca 9 luni inseamna ceva, intervine rutina.Stii si tu cum suntem noi fetele,punem suflet in relatii, ne dam interesul, pe cand baietii[nu toti dar majoritatea] nu sunt chiar atat de interesati, pe ei chestiile astea ii lasa reci si este foarte simplu sa pui capat unei relatii indelungate, pentru ei este la fel de usor sa pui capat unei relatii la fel cum a fost sa intri intr-o relatie cu o persoana.In cazul tau, faptul ca inca te mai gandesti la fostul prieten inseamna ca ai sentimente pentru el in continuare.Stii si tu,inimii nu ii poti porunci,ceea ce inseamna ca sa stai si sa astepti sa iti treaca aceste sentimente,este in zadar.Pur si simplu nu rezolvi nimic,cel mai bine este sa interactionezi cu alte persoane,sa iesi in oras, sa iti distragi atentia de la ceea ce simti, sa descoperi noi baieti, noi sentimente, vei vedea ca in curand starea ta se va imbunatati. Daca prietenul tau a hotarat ca relatia sa se incheie dupa 9 luni,sau daca ati cazut de comun acord inseamna ca ceva nu merge intocmai ca pe roate,asa cum ti-am spus,intervine rutina.Pur si simplu asa e viata,asa e iubirea,cine spune ca iubirea iti aduce numai fericire minte, fiindca toti trecem prin astfel de momente in viata, si, din pacate, nu sunt intocmai putine aceste momente.Nu iti pot garanta ca il vei uita pe fostul prieten daca vei iesi cu prietenii etc, insa este singura optiune care iti ramane si eu zic ca e mai bine sa apelezi la ea decat sa ramai cu indoaiala ca ai fi putut sa faci ceva in privinta a ceea ce simti, insa nu ai facut-o.Sa mergi si sa discuti cu el nu este intocmai o optiune foarte buna,eu zic ca nu trebuie sa te injosesti chiar atat de mult si intotdeauna sau cel putin asa se cuvine, ca baiatul sa faca primul pas. Daca tu simti aceste lucruri pentru el dupa ce v-ati despartit, nu este o regula ca si el sa aiba aceleasi sentimente. Daca vei merge si vei vorbi cu el, nimeni nu iti garanteaza ca veti putea sa incepeti o noua relatie. Urmeaza-mi sfatul, macar vei sti ca ai incercat! Bafta:*
Buna.Da e normal mai ales daca ai tinut la acea persona.Nu e atat de usor sa uiti pe cineva pe care iubesti.
Trebuie sa treaca un pic de timp ca sa poti depasi aceasta despartire. Totul depinde de tine de cat de repede o sa-l uiti sau in ce masura sa te afecteze despartirea de el.Eu iti doresc succes si ai grija de tine :*
smileforme întreabă: