anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

am si eu o intrebare.este o fata cu 2 ani mai mare ca mine si mie imi place foarte tare de ea, faza e ca ea nici nu prea ma cunoaste, cum sa ma bag in seama cu ea, eu sunt foarte rusinos happysi nici nu stie cum ma cheama, de vb am mai vb pe mess dar ce intrebari, mi-a dat cineva id-ul ei si m-a intrebat cine sunt sad vreau raspunsuri destepte nu idioate si mersi pentru cei care o sa rasp :X:X:X

Răspuns Câştigător
| capsunica_8366 a răspuns:

Cred ca pentru incepur trebuie sa lasi rusinea la o parte! pentru ca fetelor nu le plac rusinosii si poate de aia nici nu te observa.fa cunostinta cu ea ca si cum intr-un mod intimplator, ii ceri tu id-ul si incepi a conversa cu ea, apoi ii dai de inteles ca o placi si astepti reactia ei...in dependenta de reactia ei vei proceda mai departe,dar nu uita:nici prea insistent sa nu fii,dar nici prea moale, adica sa o tii pe a ta! si mai ziii ca in dragoste virsta nu conteaza, important e ceea ce simti tu pentru ea! SUCCCESE!

3 răspunsuri:
| CismaruDiana a răspuns:

MAN:
zii pe mess ca o plk...
ce e asa greuuuuuuuuuuuu?

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

I-as zice dar cum am mai zis, sunt rusinos crying

| anonim978 a răspuns:

1.Frate daca esti rusinos nu o sa ajungi nicaieri 2.Fi si tu mai curajos si stapaneste-ti sentimentele 3. Fa-i un compliment de fiecare data cand o vezi! 4.Nu te uita in alta parte cand o vezi, o sa te ia de fraier!