| ιυвιтα a întrebat:

Eu as vrea sa devin actrita,vreau sa iau lectii de actorie apoi cand termin liceul sa dau la UNATC la Bucuresti...
Nu stiu ce sa zic...mie mi-ar placea extrem de mult sa devin actrita...dar nu in tara la noi,in Italia,iubesc limba italiana, mi se pare foarte interesnta si daca punem si actorie pentru mine iese "cuplul" perfect.
Conteza liceul la care sunt? Nu sunt la arte si nu am in oras niciun liceu la care sa se faca actorie numai muzica si desen.
Dau funda!
In cati ani termin toate studiile si as deveni actrita? la ce varsta? as da la facultate la 19 ani, cat dureaza UNATC-ul?
Multumesc anticipat!

1 răspuns:
| RobertaAron a răspuns:

Ideea e ca pentru a intra la UNATC, dai un examen de admitere. Nu conteaza liceul pe care il termini atata timp cat pentru examenul de admitere te pregatesti din tot sufletul! La UNATC, in domeniul Teatru, specializarea Artele spectacolului( Actorie) dureaza 3 ani, cursurile fiind la zi. Asa ca vei termina la 21 de ani. Pentru mai multe informatii, poti intra pe www.unatc.ro. Acolo gasesti si informatii despre examenul de admitere. Sper ca e de folos! Mult succes in ceea ce vrei sa faci si sper ca dupa prima ta aparitie ca actrita, sa imi dai si mie de veste!;)